Predactr early gebelik testi mi frelly gebelik testi mi

Renkkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
172
55
98
26
Kızlar hangi test daha güvenli ilk idrarla frelly geblik testini yaptım daha adetime 5 gün var predictor testini akşama doğru yaptım sıvı tüketimi falan vardı sizce testi tekrarlayayım mı yoksa zaten negatif mi ( bu ay rahim filmi falan çekildim umutluydm açıkçası )

Eklentiler

• IMG_5560.webp
    IMG_5560.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_5562.webp
    IMG_5562.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 93
Freely marka yalancı pozitif çıkartıyor diğer marka da en güvenli marka. Hangisi pozitif çıkartmış?

Kızlar merhaba benim yumurtalama günüm 10 mayıstı, bir gün öncesi ve sonrasında korunmasız ilişki yaşadık. İlişkiden bir hafta sonra kasıklarıma ve rahmime sancılı kramp girdi. Ve reglime 10 gün olmasına rağmen göğüslerim hassaslaştı. Şuanda reglime iki gün var ve bugün yine adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım özellikle hareket halindeyken çok ağrıyor. Bunun gibi belirti yaşayanlar oldu mu? Ve erken gebelik testi alıp yapsam sonuç alır mıyım sizce ?

Kızlar merhaba benim yumurtalama günüm 10 mayıstı, bir gün öncesi ve sonrasında korunmasız ilişki yaşadık. İlişkiden bir hafta sonra kasıklarıma ve rahmime sancılı kramp girdi. Ve reglime 10 gün olmasına rağmen göğüslerim hassaslaştı. Şuanda reglime iki gün var ve bugün yine adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım özellikle hareket halindeyken çok ağrıyor. Bunun gibi belirti yaşayanlar oldu mu? Ve erken gebelik testi alıp yapsam sonuç alır mıyım sizce ?
Bence yaparsanız çıkar ama bu belirtiler adet öncesi de oluyor Malesef test yapın olmadı adet gecikmesini bekleyin zaten çok az kalmış

Belki de olabilir ilk dakikalarda çıktı ama o kadar olumsuz yorum gördüm ki heveslenemiyorum bi kaç gün bekleyip tekrar denemeyi düşünüyorum hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Bende 2 gündür aynısını yaşıyorum ama maalesef ki testten miş negatif

Kızlar bende adetime 6 gün var Feerly yaptım andının böyle belirdi ama güvenemedim bakar mısınız normalde silik çıkar yalancı pozitifler böyle olması normal mi

Eklentiler

• IMG_6577.webp
    IMG_6577.webp
    9 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar hangi test daha güvenli ilk idrarla frelly geblik testini yaptım daha adetime 5 gün var predictor testini akşama doğru yaptım sıvı tüketimi falan vardı sizce testi tekrarlayayım mı yoksa zaten negatif mi ( bu ay rahim filmi falan çekildim umutluydm açıkçası )
Ben freely ile öğrendim pozitif doğru çıktı bilmiyorum ama hepsinin yanılma payı var. En iyisi kan vermek.

Ben tekrar test mi yapsam yardımcı olcak yok mu

Eklentiler

• DCB347CA-1DD2-408F-B838-9B4DEAC19C76.webp
    DCB347CA-1DD2-408F-B838-9B4DEAC19C76.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bende adetime 6 gün var Feerly yaptım andının böyle belirdi ama güvenemedim bakar mısınız normalde silik çıkar yalancı pozitifler böyle olması normal mi
bu bariz belli bence sabah tekrarlayın pozitifse kan sonucuyla kesinleştirin güzel haberler almanız dileğiyle

Back
X