Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi ne hale getirmişsin JannaKızlr merhaba
Predictor early erken gebelik testinde bu şekilde sonuc görüp pozitife dönen oldu mu?
Ahhajajaj kız yaa 52 tl veripte böyle tırtıklı cıkınca sinirlenip parcaladımTesti ne hale getirmişsin Jannabiz ne zaman atom gibi parçalanmadan, şaş olmadan, flaş açmadan net şekilde pozitif görücez acaba
Korunmayı bıraktıktan sonraki ilk ay hamile kalıyomussun bideBen emin oldum artık ya bebek ya kist bu![]()
İlk ayı geç tek ilişkide kalırsam ona cok gülerim haziranda o kadar full gün asırı denedik olmadıKorunmayı bıraktıktan sonraki ilk ay hamile kalıyomussun bide![]()
![]()
Aynen aynenİlk ayı geç tek ilişkide kalırsam ona cok gülerim haziranda o kadar full gün asırı denedik olmadı![]()
Yaa dimi bende ufaktan gördüm bir şeyler sanki orda el sallıyor gibiAynen aynen
Hadi ovulasyon testinin sürekli pik olmasında kiat ihtimalini düşünebiliriz ama sanki gebelik testinde de görünüyor çizgi
O kistten mistten değildir biliyoruz ki=)
Canım ağzını bal yesin inşallah isteyen herkese versin RabbimİnşaAllah hamilesindir![]()
Aynen biliyorum onu =) ben şaşırmıştım zaten bigün önce yumurta çatlayıp sonraki gün adet oluyo olmana, gelmiceğini düşünmüştüm devamının=))Yaa dimi bende ufaktan gördüm bir şeyler sanki orda el sallıyor gibi
Birde o kadar cok belirtim var ki iyice moda girdim geneadet zaten olmadı lekelenme oldu 2 gün bitti
Off inşallah bu sefer tutturmusuzdur be
inofolic aldım onu içmeye başladım bugün
Valla insallah kuzumAynen biliyorum onu =) ben şaşırmıştım zaten bigün önce yumurta çatlayıp sonraki gün adet oluyo olmana, gelmiceğini düşünmüştüm devamının=))
İnsallH kuzu, olmustur insallah bu sefer
Mis gibi tam istediğin zamanda hemde![]()
Kullandım kuzuValla insallah kuzum
İnofolic kullandın mı sen hiç? Ben suyla karıstırılanını aldım da günde 1 tane yazıyor. Bazı kisiler günde 2 tüketmis burda. Doktorumda bana günde 2 demisti
Kuzum aynısı sadece toz olan bu ölcü aynı doktorumda 2 adet kullan dedi ama kutunun üstünde 1 yazıyordu ama bu sefer doktoru dinlicemKullandım kuzu
Ama ben ınofolıc combi mavi kutu olandan kullanmıstım, kapsüldü o
Günde 2 tane, 2 ay kadar falan kullandım
Genelde günde 2 öneriyorlar ama senin kullandığın hakkında fikrim yok, belki onun tek seferi kapsülün 2 dozunu karşılıyordur ondan 1 keredir
Bilenlere danısmak lazım![]()
Aynen bencede doktoru dinle kuzuKuzum aynısı sadece toz olan bu ölcü aynı doktorumda 2 adet kullan dedi ama kutunun üstünde 1 yazıyordu ama bu sefer doktoru dinlicem
İnşallah kuzumm ya polikistiklere cok öneriliyormuş. İnositol maddesinin araştırmalar sonucu pco ya iyi geldiği görülmüş. Bakalım kısmet insallah hepimize iyi gelirAynen bencede doktoru dinle kuzu
Epey etkili
Burda gebeliğine vesile olduğu çok kişi oldu =)
Umarım sanada öyle olur![]()
Kuzum benım reglim düzensiz. Geçen hafta Çarşamba günü pik gördüm iliskiye girdik,Cuma günü normalde yumurtam çatladı. Cumartesi lekelendim (açık pembe) 2 gün sürdü. Ama suan ovulasyon testlerim gene 3 gündür pik gösteriyor sürekliCanım regline kaç gün var? Benim regl günü yaptığım test bu şekilde çıkmıştı ama malesef olmuştum. Umarım hamilesindir![]()
E o zaman hamileyiiiim mesajını görmek dileğiyleKuzum benım reglim düzensiz. Geçen hafta Çarşamba günü pik gördüm iliskiye girdik,Cuma günü normalde yumurtam çatladı. Cumartesi lekelendim (açık pembe) 2 gün sürdü. Ama suan ovulasyon testlerim gene 3 gündür pik gösteriyor sürekli
benim geçen ay açtığım konularda görsel var senin gibiydi testim yok deyip kenara koymuştum sonra içini açtığımda belli belirsiz bir şey var gibiydi. yani boşa umut vermiş gibi olmam inşallah ama ben hamile olduğumu böyle öğrendim. Allah gönlüne göre versinKızlr merhaba
Predictor early erken gebelik testinde bu şekilde sonuc görüp pozitife dönen oldu mu?