Predictor Early Gebelik Testi

palmofheaven

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
90
53
38
Merhaba kızlar. Bu sabah gebelik testi yaptım. Adet gecikmesi üzerinden 5 gün geçti. Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• 20210104_101207.webp
    20210104_101207.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 134
Geç döllenme olabilir kan testi verin bence
DA7707C7-74EE-4EF3-9DA8-D5FCB1AC9D2A.webp
sizce bu postivmi negativmi? Dün aksam yaptim emin olamiyorum kasik agrilarim var hafif böyle hastalancakmis gibi degil tuhaf o yüzden denedim. Sabah da dijital + veya - cikanlsrdan yaptim emin olmak icin ama oda negativ cikti adetimin gelmesine 4 gün var daha....

Eki Görüntüle 2755140 sizce bu postivmi negativmi? Dün aksam yaptim emin olamiyorum kasik agrilarim var hafif böyle hastalancakmis gibi degil tuhaf o yüzden denedim. Sabah da dijital + veya - cikanlsrdan yaptim emin olmak icin ama oda negativ cikti adetimin gelmesine 4 gün var daha....
Canım ben yuvarlak içinde hafif çizgi görüyorum artı olarak . Yurt dışında mısın? Öyle ise clear blue haftalık gösteren var yarın falan onu yap Türkiye’de isen kan ver emin ol canım

Canım ben yuvarlak içinde hafif çizgi görüyorum artı olarak . Yurt dışında mısın? Öyle ise clear blue haftalık gösteren var yarın falan onu yap Türkiye’de isen kan ver emin ol canım
Evet yurtdisindayim, ama ondan bulamadim baska yaptim bu sabah oda dijital ama haftasi yazmiyo sadece + veya - cikiyo oda negativ cikti ama nekadar güvenilir bilmiyorum ayni marka ikiside biri positiv biri negativ..simdi baska da yapmak istemiyorum. Cok erken oldugu icinde doktora gidemiyorum. :( cok kötü

Evet yurtdisindayim, ama ondan bulamadim baska yaptim bu sabah oda dijital ama haftasi yazmiyo sadece + veya - cikiyo oda negativ cikti ama nekadar güvenilir bilmiyorum ayni marka ikiside biri positiv biri negativ..simdi baska da yapmak istemiyorum. Cok erken oldugu icinde doktora gidemiyorum. :KK43: cok kötü
Canım o zaman başka yerden dediğim testi ara bir kaç gün sonra yap idrar testleri güvenilir değildir her zaman eczaneden sor canım güvenilir bir marka . Hangi ülkedesin ?

Back
X