Ben anlayamadım mevzuyu, aynı testi iki kez mi kullanınız demek oluyor bu?kizlar hamile kalmak istiyorum surekli test yapıyorum ve epey maliyetli oluyo.bu yuzden predictor early nun içini açıp makasla ortadan kiye kesip kullandim ve biliyorsumunuz 2.kirmizi cizgi cikti hem de 4 kere .aninda golge gibi oluyo 10 dak içinde kızarıyor.ancak diger testler negatif. Hatta 1 tanede predictor un kaset hali ile de yaptım o da negatif. Sizle de paylaşmak istedim bu olayi
Ben anlayamadım mevzuyu, aynı testi iki kez mi kullanınız demek oluyor bu?
Mantikli vallaIcini acip cikan testi maksla enlemesine kesiyorum yani 1 tane olan testin her iki yarısını kullanabiliyorum
Bir yaşıma daha girdimIcini acip cikan testi maksla enlemesine kesiyorum yani 1 tane olan testin her iki yarısını kullanabiliyorum
15dk olmustur bu yaziyi okuyali , o dakika dan beri dusunuyorum nasil akil edemedim diye.Butun ,kullanmak zorundamiydik testleriBir yaşıma daha girdimiyimis ya dünya kadar paramız boşa gitmiş
Ahaha bende gece gece iyi güldüm15dk olmustur bu yaziyi okuyali , o dakika dan beri dusunuyorum nasil akil edemedim diye.Butun ,kullanmak zorundamiydik testleri
Bu kadar komik olan ne anlamasam da hamile olmadığımı söyleyebilirim.Offff gözümden yaş geldi şaka gibi hamilemitmişsin bari
Ya 5 tl kaset test ne gerek var 2 ye kasmeye şaka gibi ya şunu çık bir yerde paylaş insanlar dalga geçer.. 5 tl lik testler gayet net yanıt veriyorBu kadar komik olan ne anlamasam da hamile olmadığımı söyleyebilirim.
Her ay coklu ovulasyon ve kaset gebelik testi aliyorum ve erken gebelik testi de.maalesef umut dünyası işte belki8 dpo da çıkar belki olmadi 9 olmadi 10.boyle devam ediyo.zaten omega 3 ,ubiquinol(gunde 600 mg olunca biraz pahali oluyo), saf ari sutu,dogal progesteron u arttırmak için diger takviyelerle birlikte epey bi bütçe ayriliyor.insanlar tecrübelerini paylaşıyor ya bu tarz forumlarda bende elimdeki son iki predictor testini kalin ya onlar daha once burdan birinin yaptığını okuduğum için boyle değerlendirdim.ve paylaştım.varsa zaten cikiyo ucuz testlerde sorun yok ta ne bileyim...tarz meselesiYa 5 tl kaset test ne gerek var 2 ye kasmeye şaka gibi ya şunu çık bir yerde paylaş insanlar dalga geçer.. 5 tl lik testler gayet net yanıt veriyor
Kaç aydır deniyorsunuz?Her ay coklu ovulasyon ve kaset gebelik testi aliyorum ve erken gebelik testi de.maalesef umut dünyası işte belki8 dpo da çıkar belki olmadi 9 olmadi 10.boyle devam ediyo.zaten omega 3 ,ubiquinol(gunde 600 mg olunca biraz pahali oluyo), saf ari sutu,dogal progesteron u arttırmak için diger takviyelerle birlikte epey bi bütçe ayriliyor.insanlar tecrübelerini paylaşıyor ya bu tarz forumlarda bende elimdeki son iki predictor testini kalin ya onlar daha once burdan birinin yaptığını okuduğum için boyle değerlendirdim.ve paylaştım.varsa zaten cikiyo ucuz testlerde sorun yok ta ne bileyim...tarz meselesi
3 yil.Tup bebek gebeligim vardi dogumda kaybettim bebegimi.sonra da hiç kalamadım.Kaç aydır deniyorsunuz?
Benim de 5.yıl bir ikiz gebelikte bebeklerimi birde tek gebelikte bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum biraz bazı şeyleri akışına bırakmakta fayda var3 yil.Tup bebek gebeligim vardi dogumda kaybettim bebegimi.sonra da hiç kalamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?