Predictor Early Pozitif Beta Hcg 3.40 ?

Tessacontessa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
552
412
33
40
Herkese merhaba :)

Ben 18 Şubat'ta 9 haftalıkken 7. Haftada embriyonun kalbi durduğu için kürtaj oldum. Ve sonrasında doktorum korunmana gerek yok dediği için korunmadım.

Şu anda ne zaman regli olacağımı bilmiyorum. Normalde 27-28 günde bir olurdum. Kendime ay sonuna kadar test yapmayacağım diye söz vermiştim ama dayanamadım. Bu sabah Predictor Early test'te pozitifi görünce öğleden sonra kan verdim ve 3.40 cıktı sonucum.

Doktorum erken test yapmama çok kızdığı için onu arayıp soramıyorum. Zaten bana en erken haftaya çarşambaya kadar regl olmazsam idrar testi yapmamı söylemişti.

Bu predictor nasıl bir test ki bu kadar küçük bir değeri algılayabiliyor acaba?

Ben tabii şimdi regl olmayı bekleyeceğim ama benzer bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Predıctor değil de bizim burada bir arkadaş idrarda silik çizgi gördü kanda negatif gördü sonra testi tekrarladı yine silik çizgi çıkınca �ki gün sonra bir daha kan verdi ve hamile durum bu çok karışık ama bence üç dört gün sonra tekrar idrar testi yap yine silik çıkarsa başka bir merkezde kan ver Ver

Tabii Allahtan ümit kesilmez.. Düzenim de muhtemelen şaştı.. Bakalım regl olmazsam yine bu sefer başka markayla bir test yaparım ama acıbademde verdim kanı daha iyi bi yer bulabilir miyim bilmiyorum :)

Tabii Allahtan ümit kesilmez.. Düzenim de muhtemelen şaştı.. Bakalım regl olmazsam yine bu sefer başka markayla bir test yaparım ama acıbademde verdim kanı daha iyi bi yer bulabilir miyim bilmiyorum :)
Kürtaj dan sonra hemen normal döngüye dönülmez 30-35gün arası adet görebilirsin ama umarım hamilesindir hcg sıfırlanmışmıydı

Kürtaj dan sonra hemen normal döngüye dönülmez 30-35gün arası adet görebilirsin ama umarım hamilesindir hcg sıfırlanmışmıydı
Evet evet biliyorum ama sanırım insan bir kayıp yaşayınca biraz daha fazla istiyor.. Keşke istediğimiz herşeye hemen kavuşabilsek ama olmuyor işte..
Hcg baktırmadım hiç kürtajdan sonra dolayısıyla sıfırlandı mı bilemiyorum ama zaten bu değer de sıfır kabul ediliyor.. Hayırlısı bakalım..

Bence o idrar testi bozuktur hani kanda negatif idrarda pozitif olamaz. Erken gebelik testi daha farkli o kucuk degerleride goruyor ama normal idrar testleriyle mumkun degil

Bende diyorum ki bu kizce napti acaba donmedi test vakti geldi catti:) bani da yemissin zaten:) daha erken zaten bekle az daha doktorun bosuna kizmiyor yahu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…