Predictor Early Test Bakar mısınız?

Merhaba iyi akşamlar belirtileriniz nedir
Beta testi vermeden (adetten 3 gün öncesi). yaklaşık 4 gün önce filan sanırım kasıklarımda batma oldu o güne kadar az az olan beyaz akıntım arttı ertesi gün adet olacakmışım gibi aşrı girdi betayı öğrendikten sonrada açık kahve akıntım geldi yarında 2. Beta değermi öğrenmeye gideceğim akşam. Akıntı korkuttu ama inşallah benimledir bebeğim Allah isteyen herkese nasip etsin. NOT: bu arada adetime bugünden itibaren iki gün var ama aslında bir hafta olması gerekiyordu. Erken yumurtladığım için adet tarihimde öne geldi

Öğleden sonra nöbetçi eczaneden gittim aldım bugün silik çizgi çıktı şükür rahatladım😍

Beta testi vermeden (adetten 3 gün öncesi). yaklaşık 4 gün önce filan sanırım kasıklarımda batma oldu o güne kadar az az olan beyaz akıntım arttı ertesi gün adet olacakmışım gibi aşrı girdi betayı öğrendikten sonrada açık kahve akıntım geldi yarında 2. Beta değermi öğrenmeye gideceğim akşam. Akıntı korkuttu ama inşallah benimledir bebeğim Allah isteyen herkese nasip etsin
Benm normalde bugün adetim ama açık kahve akıntım oluyor peçeteyle sildiğimde geliyor sadece ama bel ağrısını yaşıyorum kasıklarımda Ağrı yok

Eklentiler

• 0BA5CD99-DEFC-4152-AE4A-ADC7450F5B82.webp
    0BA5CD99-DEFC-4152-AE4A-ADC7450F5B82.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 38
Yok yapmadım adetim geçsin diye bekledim
İstersenşz yapın içinizde rahat etsin güzel haberlerle inşallah burayada yazarsınjzz gerçi insan o zamanda stres oluyor ilerlicek mi diye ama ben diğer türlü daha stres olduğumdan yaptım🌸🥰

amin inşallah teşekkür ederim ne bileyim 3 yıldır bekliyorum bu ay yumurta takibi yapıldı bir hafta öncesine kadar şiddetli bel ağrısı yaşadım ilk defa bide normalde benm siyah koyu kahve akıntım olur adetten önce daha sonra sökülür bu defa öyle olmayınca belki tuttu diye sevindim

amin inşallah teşekkür ederim ne bileyim 3 yıldır bekliyorum bu ay yumurta takibi yapıldı bir hafta öncesine kadar şiddetli bel ağrısı yaşadım ilk defa bide normalde benm siyah koyu kahve akıntım olur adetten önce daha sonra sökülür bu defa öyle olmayınca belki tuttu diye sevindim
İnşallah dualarım sizinle🙏🏻 mutlu güzel haberi bekliyor olucam inşallah bu sefer güzel haberlerle🙏🏻🌸♥️

Back
X