Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben hiç ümitli değilim nedense daha önve de arkadasımda böyle olmustu kanda negatif cıkmıstı cok stresliyimGayet pozitif.![]()
ince ve silik olsada çizgi var.Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Suan kan versen cıkar mı peki bilgisi olan buna benzee bi durum yaşayan varsa paylasabilir mi ?
Suan kan versen cıkar mı peki bilgisi olan buna benzee bi durum yaşayan varsa paylasabilir mi ?
Suan sadce bide normal dandik gebelik testinden var elimde onda cıkar mı ki acabaPredictor çok hassas bi test. 5'in üzerini mutlaka gösteriyor. Benim 5'in altını da göstermişliği var ama ben o dönem çatlatma iğnesi kullanıyordum. Yalancı pozitif çıkanlar da varmış. Bence yarın tekrar başka marka bi erken gebelik testiyle deneyin. Miratech mesela. O da pozitif çıkarsa öyle kan verirsiniz.
İnşallah boşa ünitlenmemTabiki kanda cikar su anda.Benim de bundan bir tik koyuydu 164 cikmisti.Gerci o da ikiz oldugundan.Bence sabah git kan ver.Bana 2. Cizgi var gibi gorunuyor ama cok yeni.Allah gonlune gore versin insallah![]()
Suan sadce bide normal dandik gebelik testinden var elimde onda cıkar mı ki acaba
Moralinizi bozmak istemem inşallah pozitiftir. Geçen ay aynısı oldu. Koşarak eşimi uyandırdım. Bir sevinç tabi evde. Ertesi gün adet oldum. Ben predictor e güvenmiyorum ama inşallah sizde doğruyu gösteriyordur. Hayırlısı olsun. Kan verdikten sonra bize de yazınKızlar merhaba bir kac aydır bebek deniyoruz olmadı simdiye kadar. Bugun bat’a 4 gün var ve predictor erken testi yaptım. İçine girince görebildiğim cook silik bi çizgi var sizce bu testin kendi yeri mi yoksa böylr belli belirsiz görüp sonradan hamile çıkan varmı ?
Bir cok kişi ayni seyş söyledi pek ümidim kalmadıMoralinizi bozmak istemem inşallah pozitiftir. Geçen ay aynısı oldu. Koşarak eşimi uyandırdım. Bir sevinç tabi evde. Ertesi gün adet oldum. Ben predictor e güvenmiyorum ama inşallah sizde doğruyu gösteriyordur. Hayırlısı olsun. Kan verdikten sonra bize de yazın![]()
Merhaba cıktı mı sonucunuzBir cok kişi ayni seyş söyledi pek ümidim kalmadışimdi kan verdin sabah 11 de cıkacak sonucum ama suan neredeyse eminim hamile olmadığıma hepinize teşekkür ederim yorumlrınız icin
Negatif çıkmıştı maalesefMerhaba cıktı mı sonucunuz
Merhaba benimde testim sizde ki gibi çıktı sizin sonucunuz neydi? Yazar mısınız çok merak ediyorumKızlar merhaba bir kac aydır bebek deniyoruz olmadı simdiye kadar. Bugun bat’a 4 gün var ve predictor erken testi yaptım. İçine girince görebildiğim cook silik bi çizgi var sizce bu testin kendi yeri mi yoksa böylr belli belirsiz görüp sonradan hamile çıkan varmı ?
Arkadaşın negatif çıkmış ama benim de aynen böyle çıkıp pozitif çıktı mesajınızı görünce yazmak istedimMerhaba benimde testim sizde ki gibi çıktı sizin sonucunuz neydi? Yazar mısınız çok merak ediyorum