Predictor early

merak ediyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
101
69
28
24
Kızlar uzun bi süredir predictor early kullanıyorum 3 ay önce rahim filmi çekildim ve ilk defa silik çizgi gördüm dışı gölge oluyor diye çıkarttım ilk 5 dakikada çizgi çıktı sonra git gide koyulaştı adetime 6 gün var böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı

Eklentiler

• E4345890-A395-4AD9-95FE-39612FDA68FD.webp
    E4345890-A395-4AD9-95FE-39612FDA68FD.webp
    5 KB · Görüntüleme: 254
Kızlar uzun bi süredir predictor early kullanıyorum 3 ay önce rahim filmi çekildim ve ilk defa silik çizgi gördüm dışı gölge oluyor diye çıkarttım ilk 5 dakikada çizgi çıktı sonra git gide koyulaştı adetime 6 gün var böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı
Bu testlere boşuna para veriyorsun canım. Varda normal ucuz testlerde çıkar. Bunlarda yanılma payı var maalesef.sen normal testlerden al dene

merhana sonucunuz netleşti mi hamile misiniz? Ben de aynı durumu yaşıyorum

Normal test dene canım.
Benim adete 4 gün kala öğlen idariyla böyle çıkmıştı (Frelly marka), ertesi gün sabah kan testim beta 35 çıkmıştı.
Eki Görüntüle 3102570
Maalesef ben adet oldum çıkmadı yani bu ay doktorumu değiştirdim ve hormon testimde prolaktin 66 çıktı yüksek yani tsh da aynı zamanda yüksek çıktı bakalım ilaç kullanacağım

Maalesef ben adet oldum çıkmadı yani bu ay doktorumu değiştirdim ve hormon testimde prolaktin 66 çıktı yüksek yani tsh da aynı zamanda yüksek çıktı bakalım ilaç kullanacağım
Benim prolaktin sınırda olduğu için hiç bir doktor ilaç vermedi. 6 yıldır hiç gebe kalamadim. Sonra bir doktor bu kabul edilemez sen hamile kalmaya çalışıyorsun bunu minimuma indirmeniz lazım her bünye farklıdır dedi. Ve 6 yil sonra, Prolaktin için Doxtinex kullandığım ilk ay hamile kaldım. Darısı başına inşallah 🙏

Back
X