Predictor erken gebelik testi ile sonucum

burcuestetic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
262
102
43
Predictor erken gebelik testi yaptm ikinci.cizgi.10 dk snra silik cikti zor.gozukuyor.ama.bi cizgi mevcut.bu demek hamilemiyim. Kan testinin sonucunu bekliyrm 15 dj var heycanfan bayilicam boyle yasayan varmi???

Caniim.adetime 2 gun var daha kan testi sonucumda 20.06 supheli kesin deil.diyorlar

Ben predictor ile adet olmam gereken günde test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Benim de çizgi çok belirgin değildi. Zaten klavuzunda yazar silik bile olsa hamilesiniz demektir diye.Tebrikler, Allah tamamına erdirsin.:)

Ben predictor ile adet olmam gereken günde test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Benim de çizgi çok belirgin değildi. Zaten klavuzunda yazar silik bile olsa hamilesiniz demektir diye.Tebrikler, Allah tamamına erdirsin.:)

Yaaaaa gercektenmi :))) insallah hamileyimdr cok istiyorz

Predictor sabah mi kullandiniz? Bnm dort gun var fortest aldim o 5-7 gun oncesinde sonuc veriyormus. Simdi kullansam mi sabah onerilir diyor.

Predictor sabah mi kullandiniz? Bnm dort gun var fortest aldim o 5-7 gun oncesinde sonuc veriyormus. Simdi kullansam mi sabah onerilir diyor.
predictoru sabah 5te uyanıp yapmıştım sinir oluyorum o teste. fortest bes gün önce göstermişti öğlen hem de!

Kızlar bende prodictorle dün sabah yaptım regl 11 gün geçti 6 gün önce doktora gittik eşimle alttan baktı rahim aşırı kalın sanki hamile kadının rahmine bakıorum dedi kan testi istedi kan tahlili yaptirdik heyecanla bekledik Sonuç mu Sonuç KOCA BİR 0.23 NEGATİFF ağladım doktora gösterdik bekleyelim geç dollenmedir dedi çünkü oda şaşırdı. . Iste sonucum

Eklentiler

• 20140824_081137.webp
    20140824_081137.webp
    105,2 KB · Görüntüleme: 10.671
Ya predictor bnm negatif cikmisti ertesi gun uc liraliklar olmustu bi ihtimal debesen zaten daha da fszla uzulmezsin.

Kızlar bende prodictorle dün sabah yaptım regl 11 gün geçti 6 gün önce doktora gittik eşimle alttan baktı rahim aşırı kalın sanki hamile kadının rahmine bakıorum dedi kan testi istedi kan tahlili yaptirdik heyecanla bekledik Sonuç mu Sonuç KOCA BİR 0.23 NEGATİFF ağladım doktora gösterdik bekleyelim geç dollenmedir dedi çünkü oda şaşırdı. . Iste sonucum
merhaba cnm, benim de senin gibi çıktı üstelik azcık kanamam var ve dün dr rahim duvarın kalın dedi. gebelik testi yaptır değilsen söktürücü kullan dedi. benim de aynı senin gibi çıktı ve şaşkınım. senin durumun nedir acaba?

merhaba cnm, benim de senin gibi çıktı üstelik azcık kanamam var ve dün dr rahim duvarın kalın dedi. gebelik testi yaptır değilsen söktürücü kullan dedi. benim de aynı senin gibi çıktı ve şaşkınım. senin durumun nedir acaba?

Yavrum regl oldum oo çok oldu yani negatif mis kan testi doğru ama idrarla baya sevindik ama yalanmis sonra doktora gittik çatlama iğnesi felan gene regl oldum dün bitti 11. Ağımıza girdik anliycan

Back
X