Predictor erken gebelik testi ile sonucum

Hamile olduğum test adetime vardı ve normal teste yaptım erken değil

Üye
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erkengebelik olan altaki normal testlerden

Ekli Dosyalar:

Üye
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erkengebelik olan altaki normal testlerden

Ekli Dosyalar:

Maşallah valla hamilesin :)

kızlar ben reglime 4 gun kala erken gebelik testi yaptım. tek çizgi çıktı. silik hiç birşey yok. dün regl olcaktım o gun olmayınca aynı gün akşam elimde sadece o oldugu için ovulasyon testi yaptım ( birileri ovulasyon testindede hamilelik çıkıyor yazmış) oda tek çizgi. silik çizgi falan hiç yok. sonra 1 gun gecikince reglim öğlen hemde ilk idrarımda degil, normal gebelik testi yaptım. bir anda çat diye 2 tane cıktı. hemde silik falan deegil. baya kıpkırmızı. hemen kan testi yaptırdım. bu aksam belli olcak. kısacası sonuc hamilelikte olsa testlere güvenilmiyor. hamile degilsemde güvenilmiyor.

Kızlar benim en büyük belirtim adet öncesi olan akıntım yoktu Kiminde çok akıntı olur hamileyken benim kupkuruydu hafif kasık ağrısı ama daha çok batma sanki iğne batırıyorlar gibi özellikle gece sağa sola dönerken Allah isteyen herkese nasip etsin

Yaaa işte aradığım yanıt ne kadar mutlu olduğumu anlatamam Allah razı olsun valla inşallah hamileyimdir :/ günüm 3 gün geçti hatta 4e giriyorum nerdeyse testte negatif çıkıyor pembe leke bile yok bembeyaz negatif.. normalden farklı olarak ilk kez göğüslerim çok hafif sızlıyor normalde hiç göğüs ağrım olmazdı ve kupkuruyum.. hatta akıntı başlayınca 1 saate adet olurum nasıl akıntıya rağmen hamile kalıyorlar diye düşünüyordum,, akıntı olmadan hamileliğini öğrenmişsin inşallah bende de öyle olur peki kaç gün gecikmede öğrendin

29 aralıkda regle oldum 3 ocakda reglem bitti 10 ocakda yumurtladım diye düşünüyorum çünkü akıntım yumurt akı gibi parmak arasında uzuyordu nette bu akıntıdan 1 gün sonra yumurtlarsınız diyor 11 ocakda yumurtlamışımdır 11 ocağın gecesi 12 ye bağlanan gün eşimle birlikde olduk sarhoştuk olduğu gibi korunmasız oldu ilişki tamda yumurtlma günüme dek geldi :) şuan 6 gün geçti ve bende ilişkiden 1 gün sonra kasık ağrısı sanki buz var gibi rahmimde sızlama yanma ve sol kasık alt tarafda iğne batması tarzında ağrım var regleme daha 10 gün var ben nezaman test yapayım pazar günü yapsam erken gebelk testi düşükde olsa çıkarmı

Adetime yakın olsa adet ağrısı dicem ama daha 10 gün var ki ben çok adet ağrısı çekmem olsada adetten 1 gün önce ama bu farklı bi ağrı ilk gebeliğimde adetim 1 güm gectikden sonra testim silil pozitifdi kasık ağrım vardı doktora gittim rahim duvarun kalın dedi 1 hafta sonra gittiğmde kese gözükdü şimdi 4 yaşında oğlum şükür

Canim bu sonuctan sonra hamile kaldin mi yani kesin sonuc varmiydi
Arkadaşlar adetime 7 8 gün var ovulasyondan sonra ise 6 7 gün geçti ama dayanamadım ben days comfort marka erken gebelik testi yaptım 10. Dkda baktığımda silik bişe görünüyor eşim de evet görünüyor dedi umutlanmak istemiyorum hem daha çok erken ama bi bakabilirmisiniz Sİz de bi de bunu 2.5 saatlik idrar sıkışıklığı ile yaptim

Sizce hamilemiyim gebelik testim ikinci çizgi silik çıktı ama günlerdir kasıgım ve belim agrıyo arada baş dönmesi ve bulantm oluyo

Eklentiler

• IMG_20210202_123455.webp
    IMG_20210202_123455.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 280
Back
X