• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor erken gebelik testi yaptım 3 tane çizgi çıktı

almilaaa3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
33
6
1
28
Predictor testi yaptım dayanamadım ve 3 çizgi çıktı 1 çizgi silik diğer çizgi ondan daha silik anlayamadım. Birkaç gün önce başka marka yapmıştım o da silik çıkmıştı gebemiyim cidden heyecanlanmak başladım ve bozuk çıkınca da insanın güveni kalmıyor. Günüme 4 gün var ve kanda da çıkmaz diye gecikmeden sonra gitmeyi düşünüyorum yardımcı olurmusunuz lütfen

Eklentiler

• 1000024501.webp
    1000024501.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000024504.webp
    1000024504.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 40
Yumurtlama tarihini biliyorsanız eğer. Yumurta catladıktan 12-14 gün sonra idrar testinde belli olacak şekilde çıkar. Kan da ise 8-10 günde çıkar. Ona göre testi tekrarlayın

Teşekkür ederim yarın sabah tekrarlayacağım inşallah
Ben teste çizgi göremedim gerçi buraya yükleyince kalite de düşüyor belki ondandır ama siz gördüyseniz kan verin kan hem net hemde erkenden öğrenebileceğiniz bir seçenek. İdrar testi insanı baya stresse sokuyor çünkü. İnşallah bebişiniz sizledir. 🌸

Ben teste çizgi göremedim gerçi buraya yükleyince kalite de düşüyor belki ondandır ama siz gördüyseniz kan verin kan hem net hemde erkenden öğrenebileceğiniz bir seçenek. İdrar testi insanı baya stresse sokuyor çünkü. İnşallah bebişiniz sizledir. 🌸
Muhtemelen buraya yükleyince kalitesi düştü. Umarım öyledir pazartesi gideceğim kan testine inşallah 😊

Back
X