Neden kionunla alakası olduğunu sanmıyorum ama eğer geç döllenme ise testte negatif çıkabilir tabi ki beta-hcg hormonu en son idrarda salgılanıyor 2 gün daha bekleyin testi tekrarlayın :)
birde normal testler daha iyidir erken gebelik testine inanmıyorum ben.
Her testin kullanımı farklıdır bu yüzden bende daha sonra dikkatli bi şekilde nasıl kullanıldığını okuduğum da kapağını kapatın yazıyordu , hijyen olarak evet mantıklı ama öyle olsa o da yazardı gibi geldi bilemedim biraz da negatif sonucu kabullenemedim sanırım hala kendimi hamile hissediyorum belki de psikolojik. Sen kapağını kapattın mı pekiBen predictor la emin oldum hamileliğimden adetten 1 gun once yaptim net cikti kapak hijyen acisindandir diye dusunuyorum normal testlerin kapagi yok mesela
Kapagini kapatmaya calisirken cikti cizgi canimHer testin kullanımı farklıdır bu yüzden bende daha sonra dikkatli bi şekilde nasıl kullanıldığını okuduğum da kapağını kapatın yazıyordu , hijyen olarak evet mantıklı ama öyle olsa o da yazardı gibi geldi bilemedim biraz da negatif sonucu kabullenemedim sanırım hala kendimi hamile hissediyorum belki de psikolojik. Sen kapağını kapattın mı peki
Anladım o zaman kapakla bi alakası yokKapagini kapatmaya calisirken cikti cizgi canim
Uzulme ben de testlere cok bulasmistim bir ara sonra psikolojim bozuluyor diye almamaya karar.verdim 3 4 ay yapmadim ve hamile oldugumu hissedip test aldim Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallahAnladım o zaman kapakla bi alakası yok
Amin insallah çok teşekkür ederimUzulme ben de testlere cok bulasmistim bir ara sonra psikolojim bozuluyor diye almamaya karar.verdim 3 4 ay yapmadim ve hamile oldugumu hissedip test aldim Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah
Bi nevi ayni durum benim de düzensiz olmaya başladı uç gün gecikmeli geliyor adetim her ay umutlanıp test yapsam da ne negatif erken gebelik testlerinin dogru sonuç verdigini düşünüyorum ama yine de biraz daha bekle istersen, stres yaptıysan bu da etkilemiştir adetini bir hafta daha bekle kan testi kesin sonuç, rabbim gönlüne göre verir insallahKizceler bi sorum olucakti. Adete 1 gun kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Şimdi adetim 1 gun geçti. Normalde 30 günde bir düzenli adet görürüm. Ilk defa geçen ay 28 günde bi olum. Erken gebelik testi yaptığımda çıkmadı ama var mıdır acaba umut merak ettim
Bi nevi ayni durum benim de düzensiz olmaya başladı uç gün gecikmeli geliyor adetim her ay umutlanıp test yapsam da ne negatif erken gebelik testlerinin dogru sonuç verdigini düşünüyorum ama yine de biraz daha bekle istersen, stres yaptıysan bu da etkilemiştir adetini bir hafta daha bekle kan testi kesin sonuç, rabbim gönlüne göre verir insallah
Soğan kürü denedin mi pekiStres yapmak istemesemde çok yapıyorum. Ama regl oldum bugün .neyseki kötü hissetmedim muayenelerimi oluyorum. 10 gun sonra rahim ağzı filmi çekilecek bakalım hayırlısı . Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?