Gebeliğe Hazırlık Predictor erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
30
Sabah uyanır uyanmaz hemen erken gebelik testini yaptım , kullanım seklini yeterli olarak okuduğumu saniyodum ama maalesef bekleme sırasında kapağını kapatmayı unutmuşum adetim bir gün gecikti sonuç negatif , sizce etkisi var midir ? Bu şekilde yapıp daha sonra hamile oldugunu ogrenen var mi ?

onunla alakası olduğunu sanmıyorum ama eğer geç döllenme ise testte negatif çıkabilir tabi ki beta-hcg hormonu en son idrarda salgılanıyor 2 gün daha bekleyin testi tekrarlayın :)
birde normal testler daha iyidir erken gebelik testine inanmıyorum ben.

onunla alakası olduğunu sanmıyorum ama eğer geç döllenme ise testte negatif çıkabilir tabi ki beta-hcg hormonu en son idrarda salgılanıyor 2 gün daha bekleyin testi tekrarlayın :)
birde normal testler daha iyidir erken gebelik testine inanmıyorum ben.
Neden ki :KK12:

çıkmıyor doğru sonuç sevmiyor kutunun üzerinde ilişkiden 5-7 gün sonra doğru sonuç verir diyor ee zaten bu süreçte döllenme oluyor kan testinde bile çıkması imkansızken nasıl doğru sonuç verebilir

Ben predictor la emin oldum hamileliğimden adetten 1 gun once yaptim net cikti kapak hijyen acisindandir diye dusunuyorum normal testlerin kapagi yok mesela

Normal test yaptim gormek icin kör olacaktim hayalet cizgi cikti predictor de daha kapagi kapatmaya hazirlanirken saniyeler icinde belirdi

Ben predictor la emin oldum hamileliğimden adetten 1 gun once yaptim net cikti kapak hijyen acisindandir diye dusunuyorum normal testlerin kapagi yok mesela
Her testin kullanımı farklıdır bu yüzden bende daha sonra dikkatli bi şekilde nasıl kullanıldığını okuduğum da kapağını kapatın yazıyordu , hijyen olarak evet mantıklı ama öyle olsa o da yazardı gibi geldi bilemedim biraz da negatif sonucu kabullenemedim sanırım hala kendimi hamile hissediyorum belki de psikolojik. Sen kapağını kapattın mı peki :110:

Her testin kullanımı farklıdır bu yüzden bende daha sonra dikkatli bi şekilde nasıl kullanıldığını okuduğum da kapağını kapatın yazıyordu , hijyen olarak evet mantıklı ama öyle olsa o da yazardı gibi geldi bilemedim biraz da negatif sonucu kabullenemedim sanırım hala kendimi hamile hissediyorum belki de psikolojik. Sen kapağını kapattın mı peki :110:
Kapagini kapatmaya calisirken cikti cizgi canim

Anladım o zaman kapakla bi alakası yok :110:
Uzulme ben de testlere cok bulasmistim bir ara sonra psikolojim bozuluyor diye almamaya karar.verdim 3 4 ay yapmadim ve hamile oldugumu hissedip test aldim Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah

Kizceler bi sorum olucakti. Adete 1 gun kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Şimdi adetim 1 gun geçti. Normalde 30 günde bir düzenli adet görürüm. Ilk defa geçen ay 28 günde bi olum. Erken gebelik testi yaptığımda çıkmadı ama var mıdır acaba umut merak ettim

Kizceler bi sorum olucakti. Adete 1 gun kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Şimdi adetim 1 gun geçti. Normalde 30 günde bir düzenli adet görürüm. Ilk defa geçen ay 28 günde bi olum. Erken gebelik testi yaptığımda çıkmadı ama var mıdır acaba umut merak ettim
Bi nevi ayni durum benim de düzensiz olmaya başladı uç gün gecikmeli geliyor adetim her ay umutlanıp test yapsam da ne negatif erken gebelik testlerinin dogru sonuç verdigini düşünüyorum ama yine de biraz daha bekle istersen, stres yaptıysan bu da etkilemiştir adetini bir hafta daha bekle kan testi kesin sonuç, rabbim gönlüne göre verir insallah :KK200:

Bi nevi ayni durum benim de düzensiz olmaya başladı uç gün gecikmeli geliyor adetim her ay umutlanıp test yapsam da ne negatif erken gebelik testlerinin dogru sonuç verdigini düşünüyorum ama yine de biraz daha bekle istersen, stres yaptıysan bu da etkilemiştir adetini bir hafta daha bekle kan testi kesin sonuç, rabbim gönlüne göre verir insallah :KK200:

Stres yapmak istemesemde çok yapıyorum. Ama regl oldum bugün .neyseki kötü hissetmedim muayenelerimi oluyorum. 10 gun sonra rahim ağzı filmi çekilecek bakalım hayırlısı . Allah isteyen herkese nasip etsin

Soğan kürü hiç denemedim. 1.5 sene önce düşük yaptım 6 haftalikti. 7 8 ay köründe daha sonra tekrar bebek istedik korunmadim bekledim bekledim bebis gelmeyince . Doktora gittim. Şimdi muayenelerim oluyor yumurtaliklara bakıldı bi sorun çıkmadı eşim baktirdi ondan bi sorun yok. Daha sonra bana progesteron testi yapıldı ondan bi sıkıntı çıkmadı adet olduktan 10 gun sonra gel dedi rahim ağzı filmi çekilecek. Yani doktor muayeneleriyle hamile kalmak istedim bu şekilde daha iyi olur die düşünüyorum. İnşallah bakalım E elifkbr

Canım baya seneler once yazmissin bende bugun ayni hatayi yaptim bu testi yaptiginda negatif miydi yoksa hamile mi kalmistin

Back
X