• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor Erly erken gebelik testi bakarmısınız adetim 1 gün gecikti

mihracey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
80
18
3
28
Dünde kaset test yaptım oda silikti bu teste böyle çıkıyor mu hayalet çizgi bilen var mı dünya para verdim bir tane teste inşAllah gölge felan değildir

Eklentiler

• 6A1B1ABA-E77A-4BF0-BC99-5D56915664B9.webp
    6A1B1ABA-E77A-4BF0-BC99-5D56915664B9.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 76
evet bi siliklik var ama erken gebelik testi çok hassas olur ona rağmen bu kadar silikse negatif de olabilir. en sağlıklısı 2-3 gün sonra testi tekrarlamanız

evet bi siliklik var ama erken gebelik testi çok hassas olur ona rağmen bu kadar silikse negatif de olabilir. en sağlıklısı 2-3 gün sonra testi tekrarlamanız
Muhtemelen negatif ya ben kendimi avutuyorum işte bende tam tersi düşünmüştüm hassas bir test belki düşük değerde bile ölçmüştür diye

aslında dediğiniz gibi düşük değerleri de saptıyor zaten. ama bu da eğer kimyasal gebelikse hayal kırıklığına sebep oluyor. sizin adetiniz gecikmiş umut var henüz erken olabilir testte çıkması için. iki gün sonra belki bakacaksınız testiniz daha koyulaşmış. şuan olumlu olumsuz yorumlamak için erken. inşallah beklediğiniz haberi alırsınız🫶🏼🙏🏻

predictor 20 üzeri değerleri algılıyor ve gayet gözle görülür bir çizgi çıkarıyor. burdaki çok varla yok arası 🥲

aslında dediğiniz gibi düşük değerleri de saptıyor zaten. ama bu da eğer kimyasal gebelikse hayal kırıklığına sebep oluyor. sizin adetiniz gecikmiş umut var henüz erken olabilir testte çıkması için. iki gün sonra belki bakacaksınız testiniz daha koyulaşmış. şuan olumlu olumsuz yorumlamak için erken. inşallah beklediğiniz haberi alırsınız🫶🏼🙏🏻
Hayırlısı inşAllah diyelim teşekkür ederim

Benimde peridictor erarly aldım 2.cizgi vardi bence ama negatif maalesef sonra âdet 4 gün gecikti ve 5.gun regli oldum anlamadım normalde hiç âdet öncesi belirti olmazdı ama kaç gün boyunca adet sancısı gibi sancı oldu biraz hafif bel ağrısı vardi kesin gebeyim dedim bilmiyorum belkide kimyasal oldu emin olamıyorum ve regli olunca bel ağrısı geçti şükür normalde 5 dakika oturamazdim ama şuan 2.gunum bel ağrısı 0 hata testide atım seni üzmek istemiyorum ama bekle biraz daha yalancı pozitif de olabilir mesela bak benim testime
Benim aldığım test de 10 ml yazıyo da bilemedim 😪

Eklentiler

• 1000009173.webp
    1000009173.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 49
Benimde peridictor erarly aldım 2.cizgi vardi bence ama negatif maalesef sonra âdet 4 gün gecikti ve 5.gun regli oldum anlamadım normalde hiç âdet öncesi belirti olmazdı ama kaç gün boyunca adet sancısı gibi sancı oldu biraz hafif bel ağrısı vardi kesin gebeyim dedim bilmiyorum belkide kimyasal oldu emin olamıyorum ve regli olunca bel ağrısı geçti şükür normalde 5 dakika oturamazdim ama şuan 2.gunum bel ağrısı 0 hata testide atım seni üzmek istemiyorum ama bekle biraz daha yalancı pozitif de olabilir mesela bak benim testime
Evet muhtemelen benimkide böyle olacak :/

Ben de bu test ile silik çizgi görerek öğrenmiştim. Siz silik bir çizgi görüyorsanız ihtimal vardır, siteye yükleyince kalite bozuluyor biz sizin gördüğünüz kadar net göremiyoruz. Hatta ben gördüğüm silik çizgiyi burada paylaşmıştım birkaç kişi görememişti. Umudunuzu yitirmeyin hemen, inşallah vardır :) Birkaç gün daha bekleyip tekrarlayabilirsiniz

Back
X