Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen negatif ya ben kendimi avutuyorum işte bende tam tersi düşünmüştüm hassas bir test belki düşük değerde bile ölçmüştür diyeevet bi siliklik var ama erken gebelik testi çok hassas olur ona rağmen bu kadar silikse negatif de olabilir. en sağlıklısı 2-3 gün sonra testi tekrarlamanız
Benim aldığım test de 10 ml yazıyo da bilemedimpredictor 20 üzeri değerleri algılıyor ve gayet gözle görülür bir çizgi çıkarıyor. burdaki çok varla yok arası![]()
Hayırlısı inşAllah diyelim teşekkür ederimaslında dediğiniz gibi düşük değerleri de saptıyor zaten. ama bu da eğer kimyasal gebelikse hayal kırıklığına sebep oluyor. sizin adetiniz gecikmiş umut var henüz erken olabilir testte çıkması için. iki gün sonra belki bakacaksınız testiniz daha koyulaşmış. şuan olumlu olumsuz yorumlamak için erken. inşallah beklediğiniz haberi alırsınız![]()
Benim aldığım test de 10 ml yazıyo da bilemedim![]()
Evet muhtemelen benimkide böyle olacak :/Benimde peridictor erarly aldım 2.cizgi vardi bence ama negatif maalesef sonra âdet 4 gün gecikti ve 5.gun regli oldum anlamadım normalde hiç âdet öncesi belirti olmazdı ama kaç gün boyunca adet sancısı gibi sancı oldu biraz hafif bel ağrısı vardi kesin gebeyim dedim bilmiyorum belkide kimyasal oldu emin olamıyorum ve regli olunca bel ağrısı geçti şükür normalde 5 dakika oturamazdim ama şuan 2.gunum bel ağrısı 0 hata testide atım seni üzmek istemiyorum ama bekle biraz daha yalancı pozitif de olabilir mesela bak benim testime
Üzülme canım belkide böyle olmaz ayrıca her ay yeni umut unutma bu ay olmadı bizde gelicek ay deneriz sen bir kaç gün sonra tekrar et testi regli olmazsan dediğim gibi üzülme canım :)Evet muhtemelen benimkide böyle olacak :/