Predictor express ve ovulasyon testi

nagiss21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
1.233
232
43
23
Arkadaşlar sabah ilk idrarla predictor express yaptım çok silik cizgi çıktı 4 dk içinde eşime gösterdim gördü. Ama ovulasyon testim pik değil acaba gebeliğini böyle öğrenen oldu mu umitlenmelimiyim bu arada 21 haziran çatlama oldu bugun 14. Gun yardımcı olurmusunuz başına böyle bisey gelen varmi ?( Fotoğraftaki test ovulasyon testi)

Eklentiler

• 1000108931.webp
    1000108931.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 73
Arkadaşlar sabah ilk idrarla predictor express yaptım çok silik cizgi çıktı 4 dk içinde eşime gösterdim gördü. Ama ovulasyon testim pik değil acaba gebeliğini böyle öğrenen oldu mu umitlenmelimiyim bu arada 21 haziran çatlama oldu bugun 14. Gun yardımcı olurmusunuz başına böyle bisey gelen varmi ?
Ovalüsyon hemen pik olmayabilir gebelik testi önemli başka bir markayla da deneyin yada direkt kan verin 🌸

Peki canım sen 13. Gun pozitif görmüştün ovulasyon testi yapmismiydin
Yok o gün deil ama sonradan yaptığım da koyuydu sen neden ovalüsyonu baz alıyorsun ki gebeliği göstermez yani ovalüsyonum pik çıkıp hamile onadığım zamanlar oldu öyle bakma gebelik testi yap tekrar başka marka yada kan ver canım çizgi var görünüyor kendini şartlama ovalüsyona

Arkadaşlar sabah ilk idrarla predictor express yaptım çok silik cizgi çıktı 4 dk içinde eşime gösterdim gördü. Ama ovulasyon testim pik değil acaba gebeliğini böyle öğrenen oldu mu umitlenmelimiyim bu arada 21 haziran çatlama oldu bugun 14. Gun yardımcı olurmusunuz başına böyle bisey gelen varmi ?( Fotoğraftaki test ovulasyon testi)
Benim de ovulasyon çok silikti moralim bozulmuştu ama ertesi gün kanda pozitif çıktı çok kesin bir yöntem değil ovulasyon , gebelik testi yapın

Gene aynı predictor express marka yaptim bu sefer negatif çıktı bunada mi guvenmicez artık ya

Canım benim çizgim bundan daha silikti şu an 4 haftalık hamileyim

Merhaba , bende sabah predictor marka test yaptım silik çıktı güvenemediğimden anında gidip kan verdim sonuç bekliyorum şimdi yoksa böyle deliye vurucaz kendimizi acaba hatalımı acaba doğru mu diye o yüzden hiç beklemeden kan vermeni tavsiye ederim :)

Eklentiler

• C3C1AEA6-F5E1-49F8-8989-5D9FD384DEBA.webp
    C3C1AEA6-F5E1-49F8-8989-5D9FD384DEBA.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_8383.webp
    IMG_8383.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 28
Back
X