Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar adet tarihim yarın predictor adetten 6 gün önce belli olan testlerden yaptım inssalh doğrudur yanılma payı yoktur dimi çizgi gayet belirgin silik filan değil
kızlar adet tarihim yarın predictor adetten 6 gün önce belli olan testlerden yaptım inssalh doğrudur yanılma payı yoktur dimi çizgi gayet belirgin silik filan değil
hayirlisi olsun simdi hic acele etme ultrason icin..kese gorunmeyebilir canin sıkılabilir ..sen doktorunu bul folik asit baslamadiysan ilacinaabsla hayirli olsun...
hayirlisi olsun simdi hic acele etme ultrason icin..kese gorunmeyebilir canin sıkılabilir ..sen doktorunu bul folik asit baslamadiysan ilacinaabsla hayirli olsun...
çok teşekkürler canım folik asit kullanıyorm şubattan bu yana istedim için doktorum baslatmıstı doktorumla hala görüsemidm sonucu aldığında ara demisti onun ağzından duymadan inanasım gelmiyor:) kaç aydır hayal kırıklığı yaşdım için