Predictor gebelik testi

byzglm

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
12.800
599
413
Merhaba arkadaslar benim adetime 6gun kala yaptim yapar yapmaz ikinci cizginin yeri golge gibi belirdi ama.hani benmi goruyorim.diye diye evire cevire baktikca goruyodum sonra biraz daha belirginlesti ama hani pembe degil bu testi yapan arkadaşlar acaba ikinci cizgisi bu sekilde mi olur kanada gittim yine dun 1.20cikti her zaman sifir cikardi ki ben birinci oglumuda kanda iki hafta sonrasinda ogrendim idrarda iki hafta oncesine cikardi golge gibi bilenler yardimci olabilirler mi:KK200:

IMG-20161111-WA0011.webp

Canim elimden dusurmedim hic salla salla rengi biraz sariya dondu kusuruma bakmayin

C
Var canım görüyorum ben adetin geçti mi

Ciddi misin canim dun 6gun varken yaomistim ve kan testimde 1.20cikti normalde.sifir.cikardi.acaba yukselir mi bu cizgiden.sayilir mi diye diye kafayi yedim bes gun kaldi batima

C

Ciddi misin canim dun 6gun varken yaomistim ve kan testimde 1.20cikti normalde.sifir.cikardi.acaba yukselir mi bu cizgiden.sayilir mi diye diye kafayi yedim bes gun kaldi batima
O 1.20 hastanenin değeri canım benimde hep öyle yazıyo ama. 6 gün önce vermişsin tekrar ver bence kanda çıkmamış olabilir.

O 1.20 hastanenin değeri canım benimde hep öyle yazıyo ama. 6 gün önce vermişsin tekrar ver bence kanda çıkmamış olabilir.

Tskler canim ilgilendigin icin benim oglumdada iki.hafta once idrarda cikmisti.ama.kanda cikmiyodu iki hafta sonra kanda cok dusukle belli oldu o yuzden diyorim meraktayim ama.bu testide ilk yaptigimdan kendi yerimi cizgi mi bilemedim o_O

Adet gününden sonra başka bi hastanede kan ver bence. :)

Ayy canim umutlumu sence oyle sancim varki zaten yaklasik iki haftadir kasiklarim.belim goguslerim hic agrimazdi uzerine yatamjyorim suandada adet sancisi var moralim.bozuluyo ama umutlanmakda istemiyorum:(

Ayy canim umutlumu sence oyle sancim varki zaten yaklasik iki haftadir kasiklarim.belim goguslerim hic agrimazdi uzerine yatamjyorim suandada adet sancisi var moralim.bozuluyo ama umutlanmakda istemiyorum:KK43:
Bende aynı marka ile bebeğimi öğrendim. Silikti bendeki de. Ama 30 du kan değerim. Şansını bi dene bence

Zaten hamilelik ve regl belirtisi aynı

Ayy canim oyle okuyorum ama.gelde anlat sanci vurdukca moralim sifir oluyo hakkikizda hayirlisi agzimda dort bes gundir tuhaf bi tatsizlik var kamasmis gibimi pas gibi mi secwmiyorim bekirtiler var psikolojikde degil aslinda ama bakalim sonuc ne lur hayirlisi ile cok tsk ederim ilgin icin cinsiyet belli mi Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat olsun hayirlisiyla dogsun insallahhh AMIN:KK46::KK60:

Ayy canim oyle okuyorum ama.gelde anlat sanci vurdukca moralim sifir oluyo hakkikizda hayirlisi agzimda dort bes gundir tuhaf bi tatsizlik var kamasmis gibimi pas gibi mi secwmiyorim bekirtiler var psikolojikde degil aslinda ama bakalim sonuc ne lur hayirlisi ile cok tsk ederim ilgin icin cinsiyet belli mi Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat olsun hayirlisiyla dogsun insallahhh AMIN:KK46::KK60:
Kızım olacak Allahın izniyle :) sakin ol stres yapma kendini yorma. Allahın iziyle gzel haberini yazarsın :) mutluluğuna ortak oluruz

Kızım olacak Allahın izniyle :) sakin ol stres yapma kendini yorma. Allahın iziyle gzel haberini yazarsın :) mutluluğuna ortak oluruz

Ohh maasallah kuzuna saglikla.gelsin insallah canim cok sagolasin Allah razi olsun cumlemizin hakkinda rabbim hayirlisini nasip etsin insallah AMIN

Bn bu testten yaptm sennkiden bi tik daha koyudu ve 2 tane yaptm ikiside oyle cikti iki gun sonra adet oldm yani yaniltyo cok daha tovbe almamda

Bn bu testten yaptm sennkiden bi tik daha koyudu ve 2 tane yaptm ikiside oyle cikti iki gun sonra adet oldm yani yaniltyo cok daha tovbe almamda

Hadi yaa simdi umudum kirildi zatwn sanci vurdukca moralim bozuljyo canim hayirlisi diyorum ama icimde bi tuhaf his üzülüyorum:(

Hadi yaa simdi umudum kirildi zatwn sanci vurdukca moralim bozuljyo canim hayirlisi diyorum ama icimde bi tuhaf his üzülüyorum:KK43:
Seni uzmek icin dememistm cnm ya lutfen sen yinede umutsuz olma Allah buyuk o ne zaman ne verecegini bilir biz isteriz o layik gorurse hayirlisiysa verir.....
Sadece bn cok aglamistm ve eczaneye gidip testleri gosterp ikisidemi bozuk bna denk geldi dedm o gun bu gundr almyrm almamda helal et hakkini Rabbim gonlundekini tez zamanda nasip etsin kardesimm

Back
X