Predictor gebelik testi

Hadi yaa simdi umudum kirildi zatwn sanci vurdukca moralim bozuljyo canim hayirlisi diyorum ama icimde bi tuhaf his üzülüyorum:KK43:

uzulmeyin bence hamilesiniz. yarin baska bi test markasi alip yapin. sonucu tekrar yazin.

Seni uzmek icin dememistm cnm ya lutfen sen yinede umutsuz olma Allah buyuk o ne zaman ne verecegini bilir biz isteriz o layik gorurse hayirlisiysa verir.....
Sadece bn cok aglamistm ve eczaneye gidip testleri gosterp ikisidemi bozuk bna denk geldi dedm o gun bu gundr almyrm almamda helal et hakkini Rabbim gonlundekini tez zamanda nasip etsin kardesimm

sagliksiz bir gebelik olma ihtimali var sizinki. doktor soylemisti bana. testte hamile oldugunuz cikti ama ertesi gun kanamaniz oldu degil mi? bu sagliksiz olan gebeligin adet yoluyla kendini atmasi oluyormus

uzulmeyin bence hamilesiniz. yarin baska bi test markasi alip yapin. sonucu tekrar yazin.

sagliksiz bir gebelik olma ihtimali var sizinki. doktor soylemisti bana. testte hamile oldugunuz cikti ama ertesi gun kanamaniz oldu degil mi? bu sagliksiz olan gebeligin adet yoluyla kendini atmasi oluyormus
Yok o olmustu kimyasaldi ondan sonraki ay bi umutla iki test yapmstm hatta eczanedeki adam kaldrmisti cok sikayet gidince ama hic son kullanma tarihine dikkat etmemistm cnm prodictor iyi bi marka ama bnm kullandgm bu resimdekiydi normalde degisik olanlari dogruydu zatn pozitifti ama bnm kimyasalda cizgim pembeydi bos cikanda ise bu resmdeki gibi golge vardi zatn kimyasaldan sonrada birdaha kalamadm 1 kere oldu oda nasip olmadi cnm arkadasta yasadigimivyasamasin diye soyledm ama tabikide bilemem sonucunu belkide bzm eczsnedekiler sakatti ve tesadufen 15lira olan test bizm eczsnede 7 tlydi onuda belirtm ucuz olmasida biraz supheli yani asil amac kimsenn uzulmesini istmm bu yani

Seni uzmek icin dememistm cnm ya lutfen sen yinede umutsuz olma Allah buyuk o ne zaman ne verecegini bilir biz isteriz o layik gorurse hayirlisiysa verir.....
Sadece bn cok aglamistm ve eczaneye gidip testleri gosterp ikisidemi bozuk bna denk geldi dedm o gun bu gundr almyrm almamda helal et hakkini Rabbim gonlundekini tez zamanda nasip etsin kardesimm

Canim benim cok haklisin insan herseye ragmen uzuluyo hemen olsun istiyo ogluma bir bucuk.yil kadar surede bekledim geldi saglikla.binlerce kez sukurler olsun simdi buyidede kardes istiyo abi oldum.kardes geliyo kiz geliyo diye ellerini yukari kaldirip seviniyo oyle olunca daha uzuluyorum rabbim insallah sana bananve isteyen herkese hayirlisi ile saglijli evlat nasip etsin dualarimiz bir umutlsrimiz bir zamani gelmeden ne yapsakda olmuyi rabbim ol demeden ilgin icin sagol canim ins hayirli haberlerimiz olsun :KK60: o testlerjn bozuklugunu bende yasadim resmen pembe koyu canli cikmisti sarilip aglamistik esimlw ama kanda negatif gormustuk ama bu erken gebelik testi dogru sonuc.diye bi ayri umutlandim sanirim:110:

Canım bende gördüm.2. çizgiyi var fakat adetin gecikmesinden.sonra daha net oluyo bu test...gecikmesini.bekle . Cok cok dinlen.insaallah.olur ☺

Canim daha batima dort gun var ama.oylede.bi adet.sancim.varji suan agrisina uyandim afedersin sanki ishal olmusim.butum karnima yayiliyo sonra geciyo tamam oldum diyorim yok kanamada yok pazartesi randevu aldik adet olursamda olmazsamda gidicez aslinda elimde yine test var ama beklemek istiyorim kesin sonuc olsun diye cok tsk.ediyorim o cizgiyi benden baskalarinin gormesi bile mutlu ediyo.beni ben hayali görmüyorum diye dikkat etmeye calisiyorum rabbim.hayirlisininnasip etsin cok tsk ediyorim.Allah razinolsun kuzum:KK74:

Back
X