predictor negatif güvenilir mi?

feministic

God's timing is always perfect.Trust in Him!
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1.065
705
133
arkadaslar,
ben yaklasık 3 yıldır bebek istiyorum, 2 dıs gebeligim var maalesef :(

son zamanlarda adetim 26-28 gunde bir oluyordu. buna gore bat 30 kasım (çarşamba) idi. adet olmadım ama bazen 31 günde bir oldugu da oluyor diye bekledim. dün de 31. gün idi.

dün sabah predictor le idrar testi yaptım, negatif çıktı. sizce güvenilir mi? çıkmamış olma ihtimali var mı? daha önceden predictor tecrübesi olan varsa ve benimle paylaşırsa cok sevinirim.

arkadaslar,

son zamanlarda adetim 26-28 gunde bir oluyordu. buna gore bat 30 kasım (çarşamba) idi. adet olmadım ama bazen 31 günde bir oldugu da oluyor diye bekledim. dün de 31. gün idi.

dün sabah predictor le idrar testi yaptım, negatif çıktı. sizce güvenilir mi? çıkmamış olma ihtimali var mı? daha önceden predictor tecrübesi olan varsa ve benimle paylaşırsa cok sevinirim.

Cnm gec dollenme olmussa cikmayabilir. 2 gun once doktorumla konustum. Benimde gecikmem var su anda. İdrar testi yapsam cikar mi dedim.Onlar guvenilir degil hem idrara gecmesi daha uzun surer dedi. Sen bence biraz daha bekle. Olmazsan kan tahlili yaptirirsin. Bende oyle yapacam. Hakkina hayirlisi olsun.

Cnm gec dollenme olmussa cikmayabilir. 2 gun once doktorumla konustum. Benimde gecikmem var su anda. İdrar testi yapsam cikar mi dedim.Onlar guvenilir degil hem idrara gecmesi daha uzun surer dedi. Sen bence biraz daha bekle. Olmazsan kan tahlili yaptirirsin. Bende oyle yapacam. Hakkina hayirlisi olsun.

teşekkürler canım cevabın için, ben de bekliyorum evet ama bir yandan da kendimle savaş halindeyim umutlan-umutlanma diye :) hayırlısı bakalım

teşekkürler canım cevabın için, ben de bekliyorum evet ama bir yandan da kendimle savaş halindeyim umutlan-umutlanma diye :) hayırlısı bakalım

akisina birak cnm. sen adet olacakmissin gibi bekle,belirtileri de adete yor. sonra hayal kirikligi olmaz. adet olmazsanda supriz olur sana:)) bende su anda adet olacam diye bekliyorum artik:)

merhaba, predictorle yapmışsın testini.. sonuç tamamen negatif miydi daha sonradan belli belirsiz bir çizgi oldu mu teste? bende yaptım da o yuzden merak ediyorum yarım saat sonra belli belirsiz bir çizgi çıktı ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum tamamen negatifmiydi?

arkadaslar,

Merhaba dış gebeliklerin için geçmiş olsun.allah sana da bana da sabır versin.
Ben de 2. dış gebeliğimi yaşıyorum,ilki iğne ile kurumuştu,fakat bu henüz 2. dozu vurulmama rağmen kurumadı.Hayattan koptum ameliyat olacam diye.Daha ne olacağım belli değil.Sen neler yaşadın ayrıntılı yazar mısın?

Back
X