Predictor test bakar mısınız

feyzzaaa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
181
47
13
26
Kızlar geçen ay reglim kısa sürdü ama çok geçti üstüne görme yaşasam net çizgi görürdüm
Şuan regle 11 gün var dün akşam predictor yaptım böyle yorumlar mısınız çok erken değil mi .
IMG_9134.webp

Eklentiler

• IMG_9138.webp
    IMG_9138.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_9158.webp
    IMG_9158.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_9188.webp
    IMG_9188.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar geçen ay reglim kısa sürdü ama çok geçti üstüne görme yaşasam net çizgi görürdüm
Şuan regle 11 gün var dün akşam predictor yaptım böyle yorumlar mısınız çok erken değil mi . Eki Görüntüle 3614240
En başta olanlar daha testin 5 dakikası olmadan çektiğin için tam dağılmamis ama son görsel de ben çizgi göremedim maalesef adetinz kaç gün gecikti

En başta olanlar daha testin 5 dakikası olmadan çektiğin için tam dağılmamis ama son görsel de ben çizgi göremedim maalesef adetinz kaç gün gecikti
Kalite düşüyor burda ben görebiliyorum hepsinde normalde predictor da olmaz o yüzden şaşırdım regl oldum kısa sürdü şuan 10 gün var yeni regle

Kalite düşüyor burda ben görebiliyorum hepsinde normalde predictor da olmaz o yüzden şaşırdım regl oldum kısa sürdü şuan 10 gün var yeni regle
10 gün çok erken yapmışsın canım biraz daha bekle bakalım şöyle 6 gün 5 gün kala yap

Şuan regle 11 gün var dün akşam predictor yaptım böyle yorumlar mısınız çok erken değil mi . Eki Görüntüle 3614240
Test doğal olarak negatif. Daha yumurtlama görmemiş bile olabilirsin canım nasıl gebelik oluşsun ve beta yükselsin. Dediğin gibi regl değil yerleşme kanaması yaşamış olsan çok bariz bir pozitif görürdün. Gebelik testi yapmak yerine ovulasyon dönemine odaklanıp doğru zamanları değerlendir derim.

Back
X