• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor test sonucumm

OBM95

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
537
210
18
29
Kızlar selam. Benim adetim biraz düzensizdir. 31-34 gün arası sürer. 21 nisan akşam gibi çatlama oldu.
Şuan bat 1-3 gün arası gösteriyor.
Regl olcak gibi belirtilerim var arada ağrı oluyo falan. Bugün sabah predictor early yaptım. Kimyasal mıdır acaba korkuyorum. 2 kez kimyasal geçirmiştim. Üstüne 6 ay geçti ilk pozitifim şuan

Eklentiler

• IMG_1223.webp
    IMG_1223.webp
    12 KB · Görüntüleme: 121
Kızlar selam. Benim adetim biraz düzensizdir. 31-34 gün arası sürer. 21 nisan akşam gibi çatlama oldu.
Regl olcak gibi belirtilerim var arada ağrı oluyo falan. Bugün sabah predictor early yaptım. Kimyasal mıdır acaba korkuyorum. 2 kez kimyasal geçirmiştim. Üstüne 6 ay geçti ilk pozitifim şuan
Pozitif canım benimde reglime 4 gün var testim senle aynı çıktı kan verdim hcg 25, 4 çıktı

Canım negatif düşünme, inşallah sağlıkla ilerler 🙏🏼 pazartesi günü bir kan ver bakalım takip et, ama hem pozitif düşün 🙏🏼

Canım negatif düşünme, inşallah sağlıkla ilerler 🙏🏼 pazartesi günü bir kan ver bakalım takip et, ama hem pozitif düşün 🙏🏼
İnşallah canımm. Evet pazartesiye kadar bekliyim bence de. Erken bakınca stres oluyor insan 🥹❤️

Back
X