- 28 Eylül 2021
- 694
- 602
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Kızlar aranızda Pree-Seed Jel kullanan oldu mu ve hamile kalan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım teşekkür ederim yanıtınız içinBen kullandım ama hamile kalamadım
Evet internetten almıstım hemde üç kez aldım belirli aralıklarla ama olmadıAnladım teşekkür ederim yanıtınız içinİnternetten mi aldınız
Anladım canım inş tez zamanda güzel haberleri alırız biz deEvet internetten almıstım hemde üç kez aldım belirli aralıklarla ama olmadı
Çok sevindim hayırlı olsun bebeğinizBen kullandim hamile kaldım doğum yaptim cok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin
Ecza deposu die bi siteyi sanirimÇok sevindim hayırlı olsun bebeğinizNereden almıştınız peki?
Tam olarak ne oluyor bu jelEcza deposu die bi siteyi sanirim
Şimdi yanlış bilgi vermek istemem ama ben uzunca bi süre çocuk icin ugrastm internette bu jeli duydum spermlerin hizli sekilde ve saglikli bisekilde rahime ulaştığı yaziyordu herseyi denedim bide bunu deniyim dedimTam olarak ne oluyor bu jel
Dünden beri bakıyorum ama ben bulamadım eğer sizin aldığınız ürünün aynısını bulabilirseniz link verir misiniz,çok sevinirim?Ecza deposu die bi siteyi sanirim
Cok güzel ya maşallahŞimdi yanlış bilgi vermek istemem ama ben uzunca bi süre çocuk icin ugrastm internette bu jeli duydum spermlerin hizli sekilde ve saglikli bisekilde rahime ulaştığı yaziyordu herseyi denedim bide bunu deniyim dedimOylelikle almistm nasip etti rabbim çok şükür
Ben bunu kullanim botonikecza.com sitesinden almistm ama orda stok yok cnm bir sürü cesidi cikmis ben bundan baska kullanmadimDünden beri bakıyorum ama ben bulamadım eğer sizin aldığınız ürünün aynısını bulabilirseniz link verir misiniz,çok sevinirim?![]()
Evet canım değişik şeyler çıktı karşıma ondan emin olamadım çok teşekkür ederim tekrardanBen bunu kullanim botonikecza.com sitesinden almistm ama orda stok yok cnm bir sürü cesidi cikmis ben bundan baska kullanmadim
Buldunuz mu sitelerde satışı yok galibaEvet canım değişik şeyler çıktı karşıma ondan emin olamadım çok teşekkür ederim tekrardan
Hayır bulamadımBuldunuz mu sitelerde satışı yok galiba