Preeklampsi

nazenin15

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
129
31
13
28
Merhaba ben bişey sormak istiyorum genel olarak evde tansiyonumu ölçtüğümde 11 12 gibi çıkıyor ama ne zaman doktora gitsem orda ölçüldüğünde 13/9 falan çıkıyor ebe bunun yüksek olduğunu söylüyor ama doktorum yüksek değil diyor az öncede sağlık ocağına gittim orda ilk ölçüm 14/9 çıktı 5 dk sonra tekrar ölçüldü 13/9 çıktı ordaki ebe ve aile hekimide çok yüksek dedi gebelik zehirlenmesi olabilir dedi tekrar evde kendim ölçtüm 14/9 çıktı ama meraktan eve gelir gelmed ölçmüştüm daha dinlenmeden bu etkiler mi bilmiyorum doktorumda izinli en yakın randevu 10 gün sonrasında alabiliyorum şu durumda endişelendirmemi gerektirecek bir durum var mı

benim de 10 7 normalde 13 8 cıktı hastanede dr merdıven cıktın vs dınlensen de cok duzelmemıstır dıye umursamadı yemek sonraları farklı cıkabılıyor. ya da cok acken. yani ev ahalısınde herkesınkı duzgun senınkı yanlıs cıkacak degıl. stress de oluyorsun yok yere. tek tanı tansıyon degıl ki ödem ıdrarda proteın falan bakıyorlar hıc beklemeden verseydın bı ıdrar saglık ocagında bı de tam dınenme modunda olç

Benimde aynı olmuştu. Sıcak ve hareketten kaynaklıymış. Üstüne 3 ay evde takip ettim 12 yi bile görmedi tansiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…