Preeklemsi

Ben ikizlerime hamileyim.32 haftadayiz
Preeklemsi tanısı ile şuan hastanede yatisimin 3.gecesi olacak.
Ciğer geliştirici yapıldı
Nst de kasılmalar çıkıyor ama ben de birsey yok

Merhaba mesajınızı yeni gördüm durumunuz nasıl bendede nst de hep kasılma vardı doğuma kadar çok fazla doğumhaneye girip çıktım kasılmalar yüzünden ama en son sezeryanla doğum yapmıştım

Bende hissetmiyordum Kasılmalar sadece nst de çıkıyordu iki doz ciğer geliştirici vurulmuştum

Teşekkür ederim sağolun 35. Haftaya girdik doktorlar bekletebildiği kadar bekletmek istiyor küvez ihtiyacı olmaması açısından bir gün bile dursa bebeğe faydalı diyor benim durumuma göre müdahele edeceklermiş
Bir akrabamda aynı şekildeydi 1 hafta tutabildiler doğum yaptığında çocuk 26 haftalık mı neydi şimdi maşallah büyüdü kilo aldı normal bir bebek gibi korkmayın gönlünüzü rahat tutun erken doğuma gireceksenizde bu bebeğiniz ve sizin sağlınız için gerekli dediğim gibi çoook daha küçükleri bile doğup büyüyor siz ve evladınız için en iyisi olsun bol şifalar

Merhaba mesajınızı yeni gördüm durumunuz nasıl bendede nst de hep kasılma vardı doğuma kadar çok fazla doğumhaneye girip çıktım kasılmalar yüzünden ama en son sezeryanla doğum yapmıştım
Merhabalar 1 qralik günü sezeryan oldum ben.bebekleri kuveze aldılar. 18 gün kaldılar.cok sukur şuan ikisi de yanımızda.uykusuz geceler devam ediyor

Back
X