Ağustos 24 de burda kullanmadığı preseed jeli satan arkadaşla konuşmuştuk ozaman 36 haftalık fln Hamileydi satan kişi (şimdi doğurmuş galiba inşallah sağlıkla almıştır kucağına) uzun süredir açık olduğu için ilaç güvenmedim G. G dan yenisini aldım. 1buçuk senelik evliydim ve hiç korunmamıştık. Eşimde hareket problemi vardı sayı 85 ml ileri hareketli %1 di takviye gıda neofortil kullandı 3 ay 4 ay %8 ileri hareketli oldu klomen kullandım normal denedik olmadı 1 tane aşılama denedik tutmadı. 3 aydır hiç bir ilacı kullanmıyorduk preseee jeli aldığım ay çok şükür güzel haberi aldık adetimden 3 gün önce ev testinde silik çizgiyle öğrendim hayali çizgi görüyorum sandım test yaptırmadım 2 gün sonra yani adetimden 1 gün önce kan testinde bhcg 35 ile öğrendim. Bu jel bir ilaç değil kadın serviks sıvısıyla aynı hatta daha iyi ph da olan bir kayganlaştırıcı. Spermin Hızlanmasına yardımcı oluyor. 2 gün sonra 2. Kan tahlilimi yaptırdım bhcg 102 olmuştu çok şükür. İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur ve evladımızı kucağımıza almayı nasip eder Rabbim. Biraz uzun oldu ama bu jeli almak isteyipte aklında soru işareti olanlar için herşeyi anlatmak istedim çünkü almadan önce bende çok araştırmıştim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah