Merhaba hanımlar
Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü 1 haziranda iğne oldum.. biraz önce ovulasyon testı yaptım pozitife yakın çıkıyor nedeni nedir acaba
Gebelik oluşmuş olabılırmı acaba ..
Merhaba hanımlar
Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü 1 haziranda iğne oldum.. biraz önce ovulasyon testı yaptım pozitife yakın çıkıyor nedeni nedir acaba
Gebelik oluşmuş olabılırmı acaba ..
Evet yalancı pozıtıflık cıkarıyor 11. Günden sonra yapın test benım kı negatıftı..bu ay aşılama yaptı doktorum 3 gun sonra test gunum umarım sızınkı tutar bebişinz sizinledır
Kızlar 28 haziranda pregnyl vuruldum ve aynı gün günde 4 kere olmak üzere Duphastona başladım bugün iğne sonrası 16. Gün ve iki kere idrar testi yaptım negatif çıktı normalde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım sizce neden
Yaaaa ben de 8temmuz çatlatma iğnesi oldum pregnyl, 1hafta sonra yalancı pozitif çıkcak mı diye baktım negatif sonuc aldım acaba iğne bende etki etmedi mi diye endişelenmiştim olgun 3 yumurtam vardı 2 tane 10mm 1 tane 16mm çatlatma iğnesine rağmen çatlamamış olabilirler mi ki ya
Evet yalancı pozıtıflık cıkarıyor 11. Günden sonra yapın test benım kı negatıftı..bu ay aşılama yaptı doktorum 3 gun sonra test gunum umarım sızınkı tutar bebişinz sizinledır
Kızlar 28 haziranda pregnyl vuruldum ve aynı gün günde 4 kere olmak üzere Duphastona başladım bugün iğne sonrası 16. Gün ve iki kere idrar testi yaptım negatif çıktı normalde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım sizce neden
Yaaaa ben de 8temmuz çatlatma iğnesi oldum pregnyl, 1hafta sonra yalancı pozitif çıkcak mı diye baktım negatif sonuc aldım acaba iğne bende etki etmedi mi diye endişelenmiştim olgun 3 yumurtam vardı 2 tane 10mm 1 tane 16mm çatlatma iğnesine rağmen çatlamamış olabilirler mi ki ya
Yumurtanın çatlaması için en az 18 mm olması gerekiyor
10 mm olan yumurtalar muhtemelen o kadar büyümemiştir
İğneden sonra kasık ağrısı, sıcak basması, akıntı oldu mu
Olduysa bunlar çatlama belirtisi
Aslında iğne vurulduktan birkaç gün sonra da doktora kontrole gitmek gerekiyor
Aklınıza çok takılıyorsa şu anda da doktora gidebilirsiniz
Çatlamadıysa yumurta kiste dönüşmüştür ve ultrasonda gözükür
Yumurtanın çatlaması için en az 18 mm olması gerekiyor
10 mm olan yumurtalar muhtemelen o kadar büyümemiştir
İğneden sonra kasık ağrısı, sıcak basması, akıntı oldu mu
Olduysa bunlar çatlama belirtisi
Aslında iğne vurulduktan birkaç gün sonra da doktora kontrole gitmek gerekiyor
Aklınıza çok takılıyorsa şu anda da doktora gidebilirsiniz
Çatlamadıysa yumurta kiste dönüşmüştür ve ultrasonda gözükür
2 tane 20mm yazacaktım yanlış yazmısım evet mukus kıvamı şeffaf kaygan bi akıntım oldu iğne sonrası doktorum çağırmadı regl olursan da gel olmazsan da dedi
Kızlar doktorun bana duphaston vermişti sabah 2 tane akiam 2 tame olarak bende kullanıyordum adet olana kadar kullan demişti test de negatif olunca ben bıraktım üç gün sonra adet oldum doktora gittim yumurtam çatlamış aslında ama olmamış bu seferde çok şükür kist olmamış ama bu ay ilaç vermicem dedi yarın tekrar gidecem bakalım kan sonuçlarıma bakıp konuşucaz