Merhaba değerli üyeler, sizinle son zamanlarda yaşadığım sıkıntılarımı paylaşmak istiyorum, bnm gibi durumlar yaşayanlar cevap yazarsa ve yönlendirme yaparsa çok sevineceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim
Geçen seneden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz, Dr gittim yumurta oluyor fakat yeteri büyüklüğe gelemiyor, bu sebepten dolayı döllenme olmuyor, bu arada bnm menstruasyon döngüm saat gibi, çok düzenli. Geçen sene 4 ay kadar klomen kullandım, hamile kalamadım, sonra Dr ara vermemizi istedi. Ocak 2020 tekrardan tedaviyle başladık, menstruasyonun 3. günü klomen kullanmaya başladım (5 gün), yumurta büyütücü, 15. gün Duphaston kullandım, gebelik olursa güçlendirsin diye, 18. gün Pregnyl çatlatma iğnesi oldum( karından), sonra adet günüm gecikti Dr gittim ultrasonda baktı tam anlayamadı ve kan testi istedi, kan testi negatif çıktı, kan testi yapıldıktan bir gün sonra, ateş basmalarım, terleme falan oldu, başka bir Dr gittim durumu anlattım bana Tarlusal adet söktürücü verdi, ilaçtan sonra 16 gün geçti hala adet olamadım, dün de tekrar sağlık ocağına gittim kan testi negatif çıktı yine, hemşire bir hafta sonra tekrarlamam gerektiğini söyledi, sizce bnm adetimi geciktiren çatlatma iğnesi mi, hamile olma ihtimalim var mı? Adetim yaklaşık 20 gün gecikti, bnm gibi hamileliğini geç öğrenen, kanda bir türlü çıkamayan var mı? Bu arada 39 yaşındayım. Bu yaşta birden bire menapoza girecek halim yok herhalde, annem beni 40 yaşındayken doğurdu.
Cevaplarınızı bekliyorum