Preklamsi yaşayanlar

Melek0661

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
563
310
23
35
Arkadaşlar 10 haftalık preklamsi yasadim ve 2 ay önce malesefki bebeğimi kaybettim ve bende zehirlendim sormak istediğim soru zor hamile kalip ilk gebeliginde bu sorunu yaşayıp ikinciye hamile kalipta tekrardan gebelikte tansiyon preklamsi yasayan varmi ve Kuretajdan ne zaman sonra hamile kaldınız yazdıklarım yanlış anlaşılmasın lütfen ben ilk kez anne oldum ve cok dikkat etmeme rağmen bebeğim karnimda öldü düşük değildi ve ameliyat masasindan kendim icin değil bebeğim icin ağladım üzüldüm beni yataga yatiran serum takan hemşireye ise anestezi etkisiyle keşke kucagimda olsaydi sezeryandan ciksaydim hic bir anne dogmamista olsa yavrusunun ölmesini istemez demişim ve bi kac saat sonra hemsire gelip bana bazen mesleğimden soğuyorum üzgünüm dedi ve bi daha bana serum takmaya gelmedi günlerce kendimi suçladim benmi birşey yaptım benim yuzumdenmi diye cok parçaladım kendimi yazdiklarima kizmayin lütfen yasiyanlar yaşadıklarını ve daha sonraki hamileliklerinde sorunlar yasadilarmi neler yaşadılar beni aydınlatırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…