Basınız sağolsun.
Acı çekeceksiniz , üzülüp bi müddet kendinize gelemeyip, hareketli bi şarkıya bile tahammülünüz kalmayacak acıdan belki eşinizle aranız açılacak bi müddet. Ama sonunda Rabbimden geldiğini ve acınızı bazı zamanlara sınırlayıp, hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeniz gerektiğini anlayacaksınız.
Sonra Rabbim inş en kısa zamanda tekrar hamilelik ve sağlıklı, zamanında doğan bir evlat verecek ki o zmn acınız bi nebze olsun dinecek. Aklınızı sürekli meşgul eden yaşadığınız acı değil, hayat ve bebek temposu olacak inş.
Şimdi yapmanız gereken, tahlil tetkik ne varsa önce vudunuzu sonra psikolojinizi güzelce temizleyip sıfırdan başlamak ama tecrübelerle dolu dolu olarak. Gerekirse iki doktor takibinde olarak.
Sebep benzer değil ama 21. Haftada bebeği erken doğup sadece 4 5 saat kadar yasatılabilen bi anneydim bende siz gibi. Sütümün bir damlasını bile veremedim yavruma nasip olmadı. Ama iki yıl sonra sağlıklı vaktinde doğan bi evlat verdi Rabbim. Dilerim aynısı size de olsun. Dua edeceğim size.
Şimdi nasipse bi evlat daha bekliyorum. Tabiki korkularım endişelerim var. Ama Rabbim korktuğumuza uğratmasın hiçbirimizi. Evlat acısıyla tekrar sınamasın inş.
Öpüyorum acılı kalbinizden.