Prematur bebegim

yasemin271991

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
65
-8
86
33
Iyi gunler. Yardima ihtiyacim var. Benim bebegim 30 haftalik dogdu, hala hastanedeyiz ve bugun 39 haftalik oldu. Eve cikacaz bu hafta ama beni accayip bi korku sardi, bir kac gundur bebegimle ayni odada kaliyorum surekli yanindayim ve ister istemez iyice tanimis oldum onu. Hic uyumuyor sanki butun gundur uykusuzum. Uyuyor sonra tekrar uyaniyor, surekli ikiniyor bacaklarini bi øne bi arkaya atip duruyor kucaga aldimmi rahatliyor yataga koydummu hic yatmiyor. Avrupada yasiyorum. Doktor daha bagirsaklari gelismedigi icin cok ikindigini søyluyor. Ama zavallim cok aci cekiyor oturupta onu izliyemem biseyler yapmam gerekiyor. Zaten kabizlikta var onun icin yag bide degisik bi ilac denediler ama kakasini yapsada yapmasada ikiniyor surekli. Tavsiyelere cok cok acigim yapabilecegim bisey varmi? Nasil yardimci olabilecem ona. Surekli kucagima alamam tavsiyelere cok ihtiyacim var umarim bana yardimci olabilirsiniz.

Prematureler için sevgi çok önemli sık sık kucağınıza alın ten teması kurun demişti doktorum
İlk zamanlar olur henüz gelişimini tamamlıyor
Doktorun verdiği ilaçları kullanın ben zeytinyağı falan vermedim 4-5 aylık olana kadar
Sağlıcakla büyütün bebeğinizi

Ikınmaları 3 ay kadar daha sürecektir.

Kundaklayın, kucağınızdan mahrum etmeyin. Harvey karp ve tracy hogg okuyun.

Ikındığı zaman karnına sıcak su torbası veya sıcak havlu uygulaması yapabilirsiniz. Dikkatli bir şekilde elbette.

Probiyotik takviyesi başlanmıştır diye tahmin ediyorum.

Bir de mutlaka günde 4-5 defa masaj yapın. Kolik masajı diye nette bulabilirsiniz. Karnına, vücuduna, her yerine dokunun, ovalayın nazikçe.

Allah kolaylık versin. Allah bağışlasın bebeğinizi.

Ha ek olarak, benim oğlum 13 aylık, ben hala uykusuzum :) yani uykusuz günlere alışsanız iyi olur :)

Kızım 40 haftalık doğdu. 2 aylık olacak ayın 6 sında inş. Aynı sorun doğduğu günden beri var. Malesef gaz illeti. Gaz damlası kullanabilirsin. Mecbur bir süre böyle devam edecek. Geçmiş olsun

Bebişinize Allah sağlık sıhhat versin inşallah. Ikınmalar gazdan kaynaklı oluyor. Malesef kesin bir çözümü olmayabiliyor en azından ben ne denesem hiçbiri işe yaramadı. En güzeli sabretmek ve kucağınıza almak. Oğlum 6 buçuk aylık gaz problemi tam anlamıyla bitmiş sayılmaz. Hep sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…