Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
900 gram dünyaya geldi bebeğim 31.haftamdaydım 2 haftadır güçlü olmaya çalışıyorum ama korkularım var her an kötü bir haber alacakmışım gibi geliyor onu öyle minicik görmeye dayanamıyorum
Cnm 31.haftana göre brz zayıf değilmi?amaa inan Allah ömür vermişsse 23haftalık 400grlık bebekler yaşıyor.facebookta premature bebeğim büyüyor var orda fotoğrfları bıle var.dua et ve inş.yakında güzel hbrler alırsn
Cnm 31.haftana göre brz zayıf değilmi?amaa inan Allah ömür vermişsse 23haftalık 400grlık bebekler yaşıyor.facebookta premature bebeğim büyüyor var orda fotoğrfları bıle var.dua et ve inş.yakında güzel hbrler alırsn
nefesini kendi başına alması çok iyi bişey büyük bi ihtimal kilo alması için tutuyorlar
Arkadaşım bende pre annesiyim sana tek tavsiyem sütünü koru ve sahip çık şu an ikinizinde ihtiyacı senin sütün
Allah hayırlı zamanda sana bağışlasın bebişini
nefesini kendi başına alması çok iyi bişey büyük bi ihtimal kilo alması için tutuyorlar
Arkadaşım bende pre annesiyim sana tek tavsiyem sütünü koru ve sahip çık şu an ikinizinde ihtiyacı senin sütün
Allah hayırlı zamanda sana bağışlasın bebişini
Nefesini kendi aliyor olmasi cok iyi.hem zayif hem gelisimi geriden geliyorken nefes almasi mucize.baska bir problemi yoksa uzulme sevin bence tek basina nefes alabiliyor diye.ben 3.cocugumu 32 haftada dogum yaptim tek basina nefes alamiyordu.
Muhtemelen 34 haftalik olunca emme refleksi biraz daha gelismis oluyor.
Emme refleksi iyice gelissin diye ve kilo almasi icin kuvezde tutuyorlardir.