Premature Bebekler prematüre bebek

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bayandoktor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
93
42
3
33
İkiz bebeklerim oldu bugün. Çok erken geldiler. Sabırsız meleklerim benim.
Biri 766gram biri 779gran ikisininde ciğerleri az gelişmiş. Doğumu yaptım hemen götürdüler küveze aramızda kat kat cam bakıyorum arada avuç içi kadarlar. ben desendeminden beri kaç bardak ev kompostutu içtim. Kaç tabak bulgur pilavı yedim 1 gram sütüm gelmedi sinirim bozuluyor ağlıyorum biliyorum bu hiç bir şey düzelmeyecek ama lütfen prematüre anneleri varsa aranızda nasıldı bu süreç? Ben çok endişeliyim

Biri 766gram biri 779gran ikisininde ciğerleri az gelişmiş. Doğumu yaptım hemen götürdüler küveze aramızda kat kat cam bakıyorum arada avuç içi kadarlar. ben desendeminden beri kaç bardak ev kompostutu içtim. Kaç tabak bulgur pilavı yedim 1 gram sütüm gelmedi sinirim bozuluyor ağlıyorum biliyorum bu hiç bir şey düzelmeyecek ama lütfen prematüre anneleri varsa aranızda nasıldı bu süreç? Ben çok endişeliyim
Allah şifa versin, daha ilk günmüş süt gelir inşallah. Çok küçükler ama Allah büyük, bol dua edin, tıp da çok ilerledi artık, Allah yardımcınız olsun.
Arkadasımın ikizleri 30 hafta doğmuştu, biraz sıkıntılı bir süreç geçirdiler , ama çok şükür 2 yaşındalar şimdi. En önemli şey anne sütü, bol sıvı alın, sık sık sağın, moralinizi de yüksek tutmaya çalışın

Lütfen sakin kalmaya çalışın, bebeklerinizin anne sütüne ihtiyacı var ve siz ne kadar üzülür ağlarsanız sütünüz o kadar geç gelir.
Bebekleriniz hayırlı olsun, inşaallah en kısa sürede toparlanırlar ve annelerinin huzur kokan kucağında mutlu olurlar.
Prematüre bebek sahibi olan arkadaşlar size yardımcı olacaktır diye umuyorum.

Allah sifa versin bende 19 gun once 32 haftalik erken dogumyaptim... benim sutum ilk gun geldi sukur.. hastanenin verdigi lohusa serbetini ictim... birde suyu cok ictim.. surekli sagdim sutum gelinceye dek... sizde deneyinmoral onemli gercekten

rabbim yardımcınız olsun..benimkiler de prematüre ama haftaları 34 tü..
kuvezde iken biz 500 gr ve 600 gr doğan bebekler vardı...2 kusur kilodalardı emiyorlardı..pek çok örnek var böyle..
dualarımız sizinle

Cnm bnm hıc korkma bnmkı 3.gun sonunda geldı hatta artk bn ınancımı yıtırmıştm bi arkadaştan isticektmkı oyle bi geldıkı ama sağdım sık sık sağdım.premature annelerın sutlerı dha değerlı bebeğin ıhtıyaclarına göre Allah tarafından gönderılıo.hıc korkma bol komposto,sütlu tatlı sağma makınenı ıyı seç okdr gelıcekkı dha vücut doğum yaptığınj algılayamadı

Back
X