prematüre meleğimin yaşam mücadelesi :(

damla2626

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
21
0
16
Antalya
:( çatlatma iğnesinden sonra yan etki nedenyle hastaneye yatmıştm derken taburcu olacağım gün hamile olduğumu öğrendm :)
kısa süre sonra ikiz bebeklerim olacağıyla tekrar şok oldm
şimdiyse 12 gün önce spinal anesteziyle sezeryan oldum.. daha 33 hafta 4 günlüktük ve ikizlerim olucaktı..
bebeğimin birinde 4000'De bir görülen bir hastalık vardı ve yaşama şansı olmadığı için gebeliğim 4.5 aylıkken hayatını sonlandrmayı teklif ettiler ama kabul edemedm diğerinin de hayatını riske atamazdm, Allahın verdiği cana kıyamazdm, o günlerde tekmeler atan bebeğimi doğuma kadar cansız olarak taşımaya dayanamazdm :(
herkezin heyecanla beklediği doğum anını ben stresle bekliyordm.. bir bebeğimi kucağıma alırken diğerini toprağa vericek olmayı düşününce hiç doğurmak istemiyordm :( çooooooookkk ama çooooooookkkkkk zor bir ameliyatla doğum yaptm.. (belki dr hatası belki bünyemin azizliğinden)
2-3 saat yaşar dedikleri Oğlum herkezi şaşırttı ve 15 saat boyunca o minik parmaklarıyla hayata tutundu üstelik sadece 1,30 gr.dı
oğlumun adını ''huzur'' koyduk :( :( :( :(:(
kızımsa hala yoğun bakımda yaşama mücadelesi veriyor :( birazdan görmeye gidicem meleğimi umarım kucağıma aldığım günlerde gelir :(

Dualarım seninle. Allahım sana bir acı daha yaşatmasın inşallah canım. Oğlunu kaybettin mi yoksa yaşıyor mu? nE ZOR BİR DURUM. İnşallah geçecek, sen de bebeklerini kucağına alacaksın canım.

allahım en yakın zamanda yavrunu kucağına alıp evine dönmeyi nasip eder inşallah. sen ne kadar güçlü olursa yavrunda o kadar güçlü olucaktır. dualarım sizinle.

Dualarım seninle. Allahım sana bir acı daha yaşatmasın inşallah canım. Oğlunu kaybettin mi yoksa yaşıyor mu? nE ZOR BİR DURUM. İnşallah geçecek, sen de bebeklerini kucağına alacaksın canım.

amiiinn Allahm kimseye evlat acısı yaşatmasn oğlumu kaybettm maleseff kızımın sağlığına kavşmasını bi umut beklyrm :(

bebeğimdenn asla vazgeçmiyorm ben ne zaman pes edersem yavrm da bende kaybederz .... Rabbm dayanma gücü versn inşş

Canim basin sagolsun Rabbim sabir versin.insallah kizina saglikla kavusursun Rabbim sizlere bagislasin.

:( çatlatma iğnesinden sonra yan etki nedenyle hastaneye yatmıştm derken taburcu olacağım gün hamile olduğumu öğrendm :)
kısa süre sonra ikiz bebeklerim olacağıyla tekrar şok oldm
şimdiyse 12 gün önce spinal anesteziyle sezeryan oldum.. daha 33 hafta 4 günlüktük ve ikizlerim olucaktı..
bebeğimin birinde 4000'De bir görülen bir hastalık vardı ve yaşama şansı olmadığı için gebeliğim 4.5 aylıkken hayatını sonlandrmayı teklif ettiler ama kabul edemedm diğerinin de hayatını riske atamazdm, Allahın verdiği cana kıyamazdm, o günlerde tekmeler atan bebeğimi doğuma kadar cansız olarak taşımaya dayanamazdm :(
herkezin heyecanla beklediği doğum anını ben stresle bekliyordm.. bir bebeğimi kucağıma alırken diğerini toprağa vericek olmayı düşününce hiç doğurmak istemiyordm :( çooooooookkk ama çooooooookkkkkk zor bir ameliyatla doğum yaptm.. (belki dr hatası belki bünyemin azizliğinden)
2-3 saat yaşar dedikleri Oğlum herkezi şaşırttı ve 15 saat boyunca o minik parmaklarıyla hayata tutundu üstelik sadece 1,30 gr.dı
oğlumun adını ''huzur'' koyduk :( :( :( :(:(
kızımsa hala yoğun bakımda yaşama mücadelesi veriyor :( birazdan görmeye gidicem meleğimi umarım kucağıma aldığım günlerde gelir :(

allah sabır versin canım ya inşallah kızına kavuşursun ben her iki yavrumuda kaybettim benimkilerde ikizdi ama oğlun için yaptıklarını hiç kimse yapmazdı seni tebrik ediyorum sen güçlü bir annesin allah kızını sana bağışlasın

allah sabır versin canım ya inşallah kızına kavuşursun ben her iki yavrumuda kaybettim benimkilerde ikizdi ama oğlun için yaptıklarını hiç kimse yapmazdı seni tebrik ediyorum sen güçlü bir annesin allah kızını sana bağışlasın

Allah razı olsn ikiz annesi adayı olup iki bebişe nasıl bakacağm endişesi yaşamak ve bebeğiini kaybetmek nasıl bir duygu çok iyi bilirm.. sizin durumunuz daha zormuş benim ufakta olsa bir umudum var.. RAbbm kimseye evlat acsı yaşatmasn.. bugn bebeklerimin kimliklerini çıkarttık... 15 saat yaşdğı için Oğlumun da kimliğini çıkarttılar.. hiç doğmamış gbi silinip gitmedi nüfusuma geçti var oldu diye bile avutabiliyorm kndimi güçlü müyüm yoksa güçlü gözükebilmek için içime mi atıyorm anlayamadm.. ama tşk ederm

Allah razı olsn ikiz annesi adayı olup iki bebişe nasıl bakacağm endişesi yaşamak ve bebeğiini kaybetmek nasıl bir duygu çok iyi bilirm.. sizin durumunuz daha zormuş benim ufakta olsa bir umudum var.. RAbbm kimseye evlat acsı yaşatmasn.. bugn bebeklerimin kimliklerini çıkarttık... 15 saat yaşdğı için Oğlumun da kimliğini çıkarttılar.. hiç doğmamış gbi silinip gitmedi nüfusuma geçti var oldu diye bile avutabiliyorm kndimi güçlü müyüm yoksa güçlü gözükebilmek için içime mi atıyorm anlayamadm.. ama tşk ederm

gerçekten güçlü bir annesin benden sana tavsiye içine atma nasıl rahat hissediyorsan öyle davran başkalarınında seni anlamasını bekleme bu acıyı yaşamayan hiç kimse seni anlamaz bu arada kızın nasıl oldu iyidir inşallah

Merhabalar,
Bende prematüre annesiyim bebeğim 33+0 1940 gr ansızın dogup geldi yaşam savasını minik vücudu pes etmeyip kazandı çok şükür.Şu an 5 aylık.
Bol sabırlar diliyorum bizim bebekleriimiz güçlü dirençli bebeklerdir kolay kolay pes etmezler Rabbim yardımcınız olsun hhep saglıklı haberlerini alırsınız inşallah.Bu küvez süresi hep inişli çıkışlıdır o yüzden her kötü duruma üzülmeyin canınızı sıkmayın.Herşeyi Rabbim bilir ama haftası cok iyi üzülmeyin gönlüm dualarım sizinle.Takipte olacagım sizi.
sevgilerle................

okurken bile kötü oldum başınız sağolsun inşallah prensesinizi en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız...

Canım Allahımyardımcınız olsun.Başınız sağolsun.İnşallah kızın iğleşicek annesi.O size bir armağan olucak.Dualarımız sizinle.
Ben kızımı tam zamanında doğmasına rağmen ameliyat sonrası kaybettim.Senin için dua edeceğim.

Canım benim öncelikle başın sağolsun. :5::112:ben yıllar önce karnımda kaybettim ikizlerimi daha yüzlerini bile görmeden ama acıları hala içimde taze o yüzden çok iyi anlıyorum ama kızın sana Allahın bir lütfu eminim o kardeşinin açtığı yarayı sarmak için elinden geleni yapacak. Allahım ona şifa versin sana bağışlasın. Unutma Huzurun seni ccennetin kapısında bekliyor. Acil şifalar diliyorum. Biran önce iyi haberlerini bekliyoruz:nazar:

Canim oncelikle basiniz sagolsun. Rabbim dayanma gucu versin. InsAllah kizin cabuk toparlanir ve size az da olsa acinizi unutturur. Rabbim yardimcin olsun!

cnm basın saolsun we Rabbim şifa wersin melegine. seni çok ii anlıyorum.çunku bende o odaya 12 gun gidip geldim.kızım yasam mucadelesini yensin diye. ama olmadı.tutunamadı yawrum hayata. Allah sabır wersin.

benim ve minik meleğim için dua eden herkese miinnettarm Rabbm kimsenin kucağını boş bırakmasn inş.. 1,700den 4900'e ulaştık :) o günleri yaşarken aklımın ucundan geçmezdii ama oldu kocaman oldu..mucize bu.. bana en büyük hediyee..

19 günlük yoğun bakımın ardından dolu dolu tam bir ay serviste kızımla birlikte kaldık orda yalnız nefes almayı ve beslenmeyi öğrendi şimi laringo malezi hastası ve kalbnde delikleri var ama büyüyünce geçebilirmiş.. :) bnm yüzüm güldü umarm kimse hastane de boynu bükük kalmaz.. çok zordu çok çabaladık ama başardık.. Almilam güzel kızım iyi ki varsın tek dayanağım son nefesim sahte dünyamın tek gerçeğisin.... oğlum Huzur'um seni asla unutmadm unutmayacağm kardeşini bırakacak birini bulunca hemen yanına geleceğim bebeğim.. ........

Back
X