Dualarım seninle. Allahım sana bir acı daha yaşatmasın inşallah canım. Oğlunu kaybettin mi yoksa yaşıyor mu? nE ZOR BİR DURUM. İnşallah geçecek, sen de bebeklerini kucağına alacaksın canım.
çatlatma iğnesinden sonra yan etki nedenyle hastaneye yatmıştm derken taburcu olacağım gün hamile olduğumu öğrendm :)
kısa süre sonra ikiz bebeklerim olacağıyla tekrar şok oldm
şimdiyse 12 gün önce spinal anesteziyle sezeryan oldum.. daha 33 hafta 4 günlüktük ve ikizlerim olucaktı..
bebeğimin birinde 4000'De bir görülen bir hastalık vardı ve yaşama şansı olmadığı için gebeliğim 4.5 aylıkken hayatını sonlandrmayı teklif ettiler ama kabul edemedm diğerinin de hayatını riske atamazdm, Allahın verdiği cana kıyamazdm, o günlerde tekmeler atan bebeğimi doğuma kadar cansız olarak taşımaya dayanamazdm
herkezin heyecanla beklediği doğum anını ben stresle bekliyordm.. bir bebeğimi kucağıma alırken diğerini toprağa vericek olmayı düşününce hiç doğurmak istemiyordmçooooooookkk ama çooooooookkkkkk zor bir ameliyatla doğum yaptm.. (belki dr hatası belki bünyemin azizliğinden)
2-3 saat yaşar dedikleri Oğlum herkezi şaşırttı ve 15 saat boyunca o minik parmaklarıyla hayata tutundu üstelik sadece 1,30 gr.dı
oğlumun adını ''huzur'' koyduk
kızımsa hala yoğun bakımda yaşama mücadelesi veriyorbirazdan görmeye gidicem meleğimi umarım kucağıma aldığım günlerde gelir
allah sabır versin canım ya inşallah kızına kavuşursun ben her iki yavrumuda kaybettim benimkilerde ikizdi ama oğlun için yaptıklarını hiç kimse yapmazdı seni tebrik ediyorum sen güçlü bir annesin allah kızını sana bağışlasın
Allah razı olsn ikiz annesi adayı olup iki bebişe nasıl bakacağm endişesi yaşamak ve bebeğiini kaybetmek nasıl bir duygu çok iyi bilirm.. sizin durumunuz daha zormuş benim ufakta olsa bir umudum var.. RAbbm kimseye evlat acsı yaşatmasn.. bugn bebeklerimin kimliklerini çıkarttık... 15 saat yaşdğı için Oğlumun da kimliğini çıkarttılar.. hiç doğmamış gbi silinip gitmedi nüfusuma geçti var oldu diye bile avutabiliyorm kndimi güçlü müyüm yoksa güçlü gözükebilmek için içime mi atıyorm anlayamadm.. ama tşk ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?