Herkese hayirli ramazanlar. Bebegim 34 haftalikken doğdu sebebi kana karisan enfeksiyon. Bu anda suyum bosaldigi icin acil ameliyata alindim haliyle ciger geliştirici igne son dakkalarda yapılmışti. 23 gun kuvezde kaldi ama eve getirdgmzde ve 8 aylik olana kadar bir sorun olduğunu farketmedik. Boynunu kaldirabiliyor ama hep tutmuyordu. Kucaktayken de basini tutmuyor hamur gibi yigiliyordu. Ayaginin uzerine basabiliyor adim atma hareketini kollarindam tutunca yapiyor ama belini dik tutmuyordu. Bu sebeplerden dolayi hastaneye götürdük emar çekildi ve.muhtemelen dogum sonrasi veya kuvezde iken oksijensiz kalmis ve beyninde bazi kisimlar ölmüş dendi. Hasarin ne olacagini bilemeyiz diyorlar. Yuruyemeyebilir belki knusamayabilir bunu allah bilir dediler. Ama bi sorun var dediler. Yıkıldım. Çünkü Bebegim uzandiginda cok hareketli elini ayağını hatta parmaklarini oynatabiliyor salliyor guluyor goz takibi yerinde bizi anlıyor. Tecrübeli annelerden yardim istyorum. Bu hastalik boyle kesin tani konulabilecek birsey mi. Yanilma ihtimali hoc mi yok. Çünku dedikleri gibi bi engeli oldugunu göremiyorum