hatta simdi profil bilgilerine baktım izmirde yaşıyomusunun bende izmirdeyim gelinliğim madam burcuda dikiliyo benim gelinlik 2 parçaydı(gerci ben onu şimdi tek parça olarak diktiriyorum)ve altına prenses modelide denedim ama nişanlım bu etegi daha çok begendiği için benide ikna etti.sende gidip bi bakabilirsin oraya.
hatta simdi profil bilgilerine baktım izmirde yaşıyomusunun bende izmirdeyim gelinliğim madam burcuda dikiliyo benim gelinlik 2 parçaydı(gerci ben onu şimdi tek parça olarak diktiriyorum)ve altına prenses modelide denedim ama nişanlım bu etegi daha çok begendiği için benide ikna etti.sende gidip bi bakabilirsin oraya.
arkadaşlar ben de izmirdeyim yaz sonu düğünüm var ama dışarıda gelinlik araştırması henüz yapmadım madam burcuya bakmayı düşünüyorum ama fiyatlar pahalı dediler nasıl sizce fiyatalrı? ayrıca ben buraya yeni üye oldum beğendiğim bi gelinlik modelini paylaşmak istiyorum ama beceremedim yardımcı olurmusunuz?_
Canım ben benzer bir model kendim için sipariş vermiştim. 38 beden çok da beğenerek almıştım ama nikahım iptal olduğu için giyemeyeceğim. eğer 38 bedensen uygun fiyata verebilirim.
Buradan modeline bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/422164-satilik-sifir-markali-gelinlik.html
madam burcuda baktım hıc bir model ılgımı cekmedı prenses model vardı ve ust begenemedım cızım dediler guvenemedim gittim kemer altına tug moda evi var oraya suanda dikiliyor gelinliğim..
ay canım aynısını bende arıodum duygularıma tercuman oldun teşşşşkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?