Gelinlik Modelleri prenses modeli gelinlik arıyorum yardım..

tarif edip diktirebilirsin çok model var maggie sottero da var mesela yada güzel gelinlikçilerdede mutlaka vardır böyle gelinlikler arkadaşım diktirip giydi ışıl ışıldı 2000 diktirdi ama tam bi prensesti

1.fotodaki gelinliğin üstü benim gelinlik gibi ışıl ışıl (benim gelinligede bakabilirsin forumda var didolinin gelinliği başlığı altında)prenses modelini her yerde bulabilirsin dümdüz ve terziler için yapması basit bi model bence sen gelinlikçileri gez ve önce üst begen o üst için altını prenses modeli istiyorum dersin.

hatta simdi profil bilgilerine baktım izmirde yaşıyomusunun bende izmirdeyim gelinliğim madam burcuda dikiliyo benim gelinlik 2 parçaydı(gerci ben onu şimdi tek parça olarak diktiriyorum)ve altına prenses modelide denedim ama nişanlım bu etegi daha çok begendiği için benide ikna etti.sende gidip bi bakabilirsin oraya.

arkadaşlar ben de izmirdeyim yaz sonu düğünüm var ama dışarıda gelinlik araştırması henüz yapmadım madam burcuya bakmayı düşünüyorum ama fiyatlar pahalı dediler nasıl sizce fiyatalrı? ayrıca ben buraya yeni üye oldum beğendiğim bi gelinlik modelini paylaşmak istiyorum ama beceremedim yardımcı olurmusunuz?_

madam burcuda baktım hıc bir model ılgımı cekmedı prenses model vardı ve ust begenemedım cızım dediler guvenemedim gittim kemer altına tug moda evi var oraya suanda dikiliyor gelinliğim..

hayırlı olsun canım istediğin gibi olur inşalla. bende madam burcuda sadece kendi gelinliğimi begendim başka hiç bi model dikkatimi çekmedi.

dediğim gibi canım ben madam burcuda sadece kendi gelinliğimi begendim.kısmet işte her yeri gez derim kısmetinin nerde olcagı belli olmaz.pahalılık ucuzluk olayı insanına göre değişir.mesela ben gelinliğimi ordan 1200 e aldım.800 lirayada gelinlik var orda 2000 lirayada.

madam burcuda baktım hıc bir model ılgımı cekmedı prenses model vardı ve ust begenemedım cızım dediler guvenemedim gittim kemer altına tug moda evi var oraya suanda dikiliyor gelinliğim..

merhaba.ben de önümüzdeki haziran ayında evlenicem.bugün tuğ modaevine gittik tesadüfen.zaten adını blmeden ben orayı arıyodum.ertan kayıtkenin abisinin yeri.tam karar veremedim ama içime sindi sanki.senin gelinliğin nasıldı.sonuçtan memnun kaldınmı,dikiş filan nasıldı?bilgilendirirsen sevinirim...

ay canım aynısını bende arıodum duygularıma tercuman oldun teşşşşkkk

ay canım aynısını bende arıodum duygularıma tercuman oldun teşşşşkkk

selam.benim mesaj adetim az olduğundan özelden mesaj atamıyorum.sen gonci arkadaşımıza özelden mesaj atabilirmisin konuyla ilgili olarak bilgilenelim ikimizde

bende ilerde böyle bi model düşünüyorumm 2 resmi kesip birleştirmiştim

Eklentiler

• $altüst birleştirme.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 65
ben de tuğ modaevine diktiriyorum gelinliğimi.çok içme sindi.çok ilgili çok zevkli kişiler.izmirdeki gelin adaylarına tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…