Prensesden Cadya dnenler

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
cadıya dönüşen prensesler
01/01/2009 - 10:39

Psikiyatrist Dr. R.Sabri YURDAKUL

her kadın prensestir ama prenseslere prenses gibi davranılmadığında giderek cadıya dönüşmekte ve ilişki her iki taraf içinde çekilmez hale gelmektedir

Cadıya dönüşen prensesler

Prenseslerin cadıya dönüşmeside
Prenslerin kurbağaya dönüşmesi gibi bir zaman sürecidir
Her prenses cadıya dönüşmese bile zaman zaman cadılaşabilmekte
Sivri tırnaklarını gösterebilmektedir
ılişkinin başında iyi huylu, sevecen sevgi dolu prenseslerin
Öfke ve sinir dolu ne yaparsa yapsın öfkesi geçmeyen bir hale gelmesi erkeklere bağlıdır
Bir kadını bir erkekten başka hiçbirşey cadıya çeviremez
Anlaşılmamış hisseden, söylediklerine değer verilmediğini düşünen,
Düşünmenin ötesinde yaşayan kadınlar gerek ilişki ilerledikçe gerekse evlilik ile beraber yavaş yavaş değişim göstermektedir
Bu değişim yavaş yavaş ortaya çıkmakta
ıyice belirgin olmadan da artık bu değişimi anlamak mümkün olabilmektedir
Hatta hatta kadınların cadıya dönüşmemek için çok gayret gösterdiğini
Bunun gerçekleşmemesi için erkekleri uyardıklarını
Ama bir yerden sonra artık herşeyi bir kenara koyup öfkelerini kontrolsüz bir şekilde çıkardıklarını görebilmekteyiz
Öfkelerini dışarı vurmasalar bile artık içleri soğumakta kalpleri giderek katılaşmakta ve o eski prensesten izler kalmamaktadır
Bütün bunlar kimi zaman kısa kimi zaman uzun sürede oluşmakta
Cadıya dönüşmeden prenses kalanların sayısı giderek azalmaktadır
Tam cadı olmasalar bile prenseslikten iz kalmamakta
O yumuşak huylu prenses gidip yerine dili acı dolu, iğnelemekten zevk alan, ufak şeylerde artık ortalığı birbirine katan bir kişi gelmektedir
Prenseslerin cadıya dönüşmesini engellemek için
Onlara başından itibaren prenses gibi davranmalı
Söylediklerini can kulağı ile dinlemeli
Değer vermeli ve kırmamaya özen göstermeliyiz
Ara ara yaşananların dışında mümkün olduğu kadar onların sevgisini kaybetmemeye çalışmalı
Bizden farklı düşündüklerinde de işte kadın değilmi kadınlar kaprisli olur dememeliyiz
Anlamak ve yapabildiğimiz kadar onu dinlemek bu süreci geciktirecek kimi zamanda engelleyecektir
Sonuçta bu süreci engellemek yada durdurmak istiyorsak bütün bunlara dikkat etmeli
Geçmişte yaptıklarımız nedeniyle oluşanları geriye döndürmek içinde davranışlarmızı düzeltmeliyiz
Unutmayalım ki cadıya dönüşmek kolay
Prensese dönüşmek zordur ve uzun zaman alır
Gene de vazgeçmemeli gayret etmeye devam etmeliyiz
Prenseslerin prenses kalması dileğiyle

evet kızlar ben boyle oldum esım hep sıkayet eder onceden nasılda severdın nasılda ılgılenırdın hep gulumserdın ne tatlıydın dıye sımdıde oflkelı sınırlı salıdırgan kucucuk seylerı buyuten bırı olduumu soyler nıye ılgılenmıyosun benle eskısı gıbı der ben mukemmel degılım derım sen ılıskıyı yıpratmak ıcın elınden gelenı yap kadın ama robot ya hıc degısmesın ılk gunku gıbı kalsın benden cok uyardım hep durustum kavga cıkacagını bıldıgım zamanlarda bıle net oldum rahatsız oldugum seyı fıkrımı sonuna kadar savundum ama tarıtsmalar savunmalar havada asılı kaldı sonuclanmadı ve 8 yılın sonunda bır cadı oldum ve artık prenses olmam ıcın cok gec hala benı sorulayan neden boylesın dıyen bır esım var ben naptımda boyle oldu dıyen bırı yok olmadıda hep sozler verdı ama aynı oldu cok ayrılıktan donduk soz veren kısı eger haksız olduunu gercekten kabullenmısse sozunde durur o ankı durumu kurtarmak ıcın verılen sozler 1 ay bıle tutulmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım zaten hep cadıydım.şu saatten sonra prenses olacak halim yok.benim için doğru neyse o.bazen sırf çocuklarım için sustuğum olsada,rövanşı çocuklar yokken ziyadesiyle alırım.
günlük hayttada aynı.bişey bana tersse sonuna kadar savunurum.hatta bazen üstüme vazife olmayan şeylere de karışırım sırf adalet yerini bulsun diye.ben değişemedim.böyle geldim,böyle gidiyorum

Yazida kendimi okudum sanki..
Nisanlim bile maziye dalar sen böyle degildin cok sakindin
Cok sessizdin ilimliydin ... Simdi cadisin der...
Ektiklerini biciyolar haberleri yok bunlarin..CADIARZU

ben oyle degılım esıme cadıyım cevreme karsı hep sınırlıyımıdır danısan olursa konusurum usutme dusmeyenlere aıle mevzularına bıle karısmam arkadas cevremde de karsımdakının verdıgı toleransa gore hareket ederım samımıyete gore konusur yorum yaparım damarıma cok basılmassa asla saldırgan tepkılı ters bırı degılım ılıskımde sadece ona karsı cadılastım vede hayat yasama sevıncım kırıldı

Evet....hep eskiden böyleydin niye simdide öyle olmuyorsun derler degilmi?

Ama birgünde ben ne yaptimda sen böyle oldun diyen yok malesef...

Insan yasadiklarinin eseridir....:kahve:

Eskiden saclarim belimde, makyajim kusursuz, yanaklarimda gamzelerim olan ben simdi ise asik suratli bakimsiz bir kadin oldum.....Nedenmi?

Icimden gelmiyor artik....Yasadiklarim ve gördüklerim sayesinde:delphin:

Prenseslerin cadıya dönüşmesini engellemek için
Onlara başından itibaren prenses gibi davranmalı
Söylediklerini can kulağı ile dinlemeli
Değer vermeli ve kırmamaya özen göstermeliyiz
Ara ara yaşananların dışında mümkün olduğu kadar onların sevgisini kaybetmemeye çalışmalı
Bizden farklı düşündüklerinde de işte kadın değilmi kadınlar kaprisli olur dememeliyiz ..
bu sozlerı benı cadıya donusmeme sebep olanlara yollamak ısterım bu ders onlara olsun..

Ben kocama merhamet ederim oda bilir aslın da benim galip geleceğimi.Ama gözlerine bakınca kıyamıyorum ay ben kocamı özledim kk okuya okuya kıymetini anladım...Gelsede kocaman sarılıp öpsem.Bütün gün çalışır didinir milletin kahrını çeker ..

Ben hep bir cadıydım, eşim malesef eskiden böyleydin diyemiyor, değişmedim eşimde değiştiremedi. Aslında içimde bir çok şeyi kırdı geçirdi ama gururumdan hala kuyruğumu dik tutuyorum tutmayada devam edeceğim.

evet ben tam bır prensestım
evlılıgımızın ılk yılı esım hala benı prenses gıbı yasatıyordu ama ne zaman aılesı geldı o zaman ben cadı olma yolunda emın adımlarla ılerledım
sımdı cadı mıyım? :umursamaz:
evlılıgımın 4.yılındayım sızce kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile4heeeeep cadıydım halada öyleyim değişmeyide düşünmüyorum ben böyle bir savunma mekanizması kurdum kendimce sessiz uyumlu iyi niyetli olmak dışardan pısırıklık gibi algılanıyor diye düşünüyorum tecrübeyle sabittir

zamanla oluşan kırgınlıklar..kızgınlıklar..saygısızlıklar..haksızlıklar prensesi cadı yapabiliyo..
bende ilk zamanlardaki gibi değilim..bazen cadılaşıyorum çünkü o kadar yanmışki içim..ben harap,yıkık dökük bi haldeyim beni bu hale getiren insana karşı mümkünmü ilk zamanki sakinliği göstermem..anlayışlı,hoşgörülü olabilmem??

eeee cadı olupta prenses muamelesi görenler ne olacak . hayat bana cadıların daha değerli olduğunu öğretti. prensestim cadı olmadım ama olacağım...

Evet....hep eskiden böyleydin niye simdide öyle olmuyorsun derler degilmi?

Ama birgünde ben ne yaptimda sen böyle oldun diyen yok malesef...

Insan yasadiklarinin eseridir....:kahve:

Eskiden saclarim belimde, makyajim kusursuz, yanaklarimda gamzelerim olan ben simdi ise asik suratli bakimsiz bir kadin oldum.....Nedenmi?

Icimden gelmiyor artik....Yasadiklarim ve gördüklerim sayesinde:delphin:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis tam yorum yazayim dedim ama sagolsun gülsüm sultan tercüman olmus duygularima.....:delphin:
dahada yoruma gerek yok....alkisalkisalkis

bu tamamen karşı tarafa bağlı.

bende cadıydım,çok acımasızdım,bana bir yapana ben on yapardım,tabi gerçekten canım yanarsa

ama sevgilimin aşkı beni prenses yaptı,kızılacak şeylerde bile yumuşak tepki veriyorum,pamuk gibi biri yaptı beni.

ha arada tabiki cadılıklarım oluyor ama bu her kadında olmalı,biraz diş göstermek gerek

hiç kendinden taviz verme canım seni bi prensese o dönüştürebilir oda onun sevgisiyle,anlayışıyla,ilgisiyle olur,seni sindirmesiyle değil

Back
X