Doğuma Hazırlık Prensesime İsim bulmak ne zormuş :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayshmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
43
18
88
İstanbul
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. O kadar Kararsızımki. Kızıma Elif ismini çok vermek istiyorum. Ama babamızdan herhangi bi tepki yok beğendiremiyorum hiçbişeyi. bi fikride yok açıkçası. 6.ayıma giricem ve ben bu konu belirginleşsin istiyorum son ana kalsın istemiyorum. Elif ismine yakışan bir isim önerebilirmisiniz mümkünse kısa olsun soyadımızda biraz uzun :) ben böyle yeni çıkan isimleri verme taraftarı değilim. Zeynep Ayşe vs. gibi isim önerilerinizide bekliyorrumm. Hepinize çok teşekkür ederim şimdiden Güzel Annelerr :)

Elif Naz olablr bnce çok gzll =))

bu yıl da herkes Elif koyuo görmcem Elif Naz koydu, yakın arkadaşımda Elif Ecem koydu ikiside gzl düşüneblrsin

Elif Firdevs
Elif Ada
Elif Ezgi
Elif İpek

bir bebek geliyo ve 6.ayınızdasınız ve de karışan yok buna sevinmelisiniz bence...benim eşim ben daha hamile kalmadan kızımız olursa adı simya olsun demişti..ama biz kararımızı vermemize rağmen etraftan aileden halen fikirler geliyoo...k.validem şu olsun diyo eşimin yengesi arıyo şu olsun diyo...biz isim bulamıycaz bizi hayatta rahat bırakmazlardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…