prensesime isim?

keping

aNaSıNıN KuZuSu aBi oLDu
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
821
948
158
kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..kızıma bir kaç isim buldum sizlerinde düşüncelerini almak istiyorum..

elif (Elif dostluk eden, yakınlık gösteren, seven, alışılmış, dost, âşina ve sevilen anlamında bir isimdir)

gamze (1. Süzgün bakış. 2. Çene veya yanak çukurluğu.)

gülce (gül gibi güle benzeyen)

özge (1. Başka, gayrı, diğer. Yabancı, ağyar. 2. İyi, güzel. 3. İki dağ arasındaki dereciklerin birleştiği yer, derenin başlangıcı. 4. Şakacı. 5. Cana yakın, sıcakkanlı. 6. Yürekli, gözü pek.)

Bu isimler arasında en güzel isim Elif:) benim canııım kuzenimin adı da Elif o yüzden çok severim bu ismii:) onun 2 aylım bir bebişi var adı da hale efsa:) Allah hayırlısıyla kızınızı kucağınıza almayı nasip etsin tabi burdaki tüm anne adaylarına da..

Bulduğunuz isimler çok fazla yaygın özellikle Elif:26:Ben pek yaygın isimleri sevmiyorum örneğin Merve üniversitedeyken sınıfta tam 7 tane Merve vardı

En güzeli Gülce diğerlerine göre daha özel sanki.

ben gülce ismini çok beğeniyorum..
bizim de kızımız olacak ilk başlarda seçenekler arasında gülce de vardı ama sonra seçenekler çoğaldı ve biz içinde kaybolduk
şuaralar kararsızız...

elifle gülce arasında gidip gelmeye başladım :)

özgeyle gamzeyi eledim maalesef

elifle gülce arasında gidip gelmeye başladım :)

özgeyle gamzeyi eledim maalesef

Ben Gamze ismini hiç sevmiyorum ya soğuk geliyo:26:
Elif çok tatlı geliyo kulağa ama bi'dünya Elif var
En iyisi Elif Gülce olsun büyüyünce hangisini severse onu kullanır

Ben Gamze ismini hiç sevmiyorum ya soğuk geliyo:26:
Elif çok tatlı geliyo kulağa ama bi'dünya Elif var
En iyisi Elif Gülce olsun büyüyünce hangisini severse onu kullanır

inan benimde aklımdan hep elif gülce geçiyor ama iki isme hep karşıydım..büyük konuşmamak lazımmış..bakalım son sözü eşim söyleyecek..öyle anlaşma yapmıştık..kız olursa o,erkek olursa ben koyacaktım ismi..bir oğlum var ona hiç karışmadı ben koydum adını :) şimdi sıra onda

gamze çok hoş bi isim eski bi isim bilinen bir ad ama olsun ben yinede severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…