Doğuma Hazırlık prensesimin ismi nasıl teyzeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kzlelma42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
34
0
46
Konya
kızlar kızımın ismini meryem nida koymayı düşünüyoruz meryem kayın validemin ismi nidayı ise ben rüyamda gördüm aslında dila düşünüyordum ama rüyamda nida gördügüm için meryem nida olacak inşallah nasıl sizce

Çok sevdiğim bir meral teyzem vardır çok bilgili bir kadındır bu konularda kendisi.
Benim teyzem rüyasında bir erkek çocuğu ve ismini duyuyor ve meral teyzem rüyasında gördüğü ismi çocuğu olduğunda şayet erkek olursa o ismi vermesi gerektiğini söyledi.Bazı rüyalar haberci rüyalar olurmuş ve anlam itibariyle vardır bir hayır bizlerde bilemeyiz.
Sizde nida ismini görmüşsünüz o isimden bence caymayın vardır bir hikmet.
Meryem nida da çok güel br isim bence Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah...

Evet rüyada verilen isimlerin konulması gerektiğini bende duymuştum. ikisi de güzel olmuş. Bence dila dan daha güzel.

Nida mı Dila mı deseniz kesinlikle dila derdim fakat Meryem Nida güzel olmuş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş :nazar:

kızlar kızımın ismini meryem nida koymayı düşünüyoruz meryem kayın validemin ismi nidayı ise ben rüyamda gördüm aslında dila düşünüyordum ama rüyamda nida gördügüm için meryem nida olacak inşallah nasıl sizce

Bence güzel cnm ALLAH bagışlasin :))

meryem nida çok daha güzel emin ol.belki de ben dila ismini oldum olası güzel bulmadıgımdandır ama meryem nida; meryem dila dan daha iyi bence de.çok ii etmıssın canım .hayırlı olsun.

Back
X