- 9 Aralık 2016
- 44
- 15
- 8
- 46
Merhaba, okadar üzgün bitap ve hayattan vazgecmiş bir halde yazıyorum ki anlatamam... 25 nisanda prental test yaptırdım sonucum c.tesi günü cıktı 21.kromozon(dawn sendromu) sorunlu çıktı.. Doktorum önceden eşime bilgi vermiş ve bana ortak söyleme kararı almışlar.. 5 yıl cocuk tedavisi görmüş ve sonunda 38 yaşımda bir anda bir çaba sarfetmeden gelmişti bebeğim. Eşim 49 yaşında ,doktor yaşımızdan kaynaklandıgını söyledi. 10,000 bir görünen bi durum . Şu an yazarken bile ağlıyorum, yaptıgımız prental test tam 2,000tl verdik %99 dogruluk payı varmış %1 lik ihtimal için bu gün CVN yapılacak ..çarşamba sonuç çıkacak ve duruma göre hareket edicez. Ümitli değilim.. C.tesi pazar içim dışıma cıkana kadar ağladım eşim bi taraftan ben bi taraftan. Doktorum ikinci gebeliği düşünürsek tüp bebek yöntemi yapalım dedi, cünkü en kaliteli yumurta ve spermleri sececeğiz dedi.. ben bu tranvayı bi atlatayım da , onu düşüncek halde bile değilim. Eşimin 18 yaşında ilk eşinden ikizleri var , bir evlat da ben istemiştim nasip değilmiş.13 hafta kadar hamileliği tadabilmek varmış kaderde.