Geçmiş olsun, gerçekten üzgünüm, seni anlıyorum dersem inanır mısın. 3 Hafta boyunca trizomi 18i ve olacakları, nasıl yasal gebelik sonlandıracağımı, hastanemi herşeyi araştırıp kendimi tamamen olumsuz bir duruma hazırlamıştım. Kendimi hep ''herşey de bir hayır var, herşeyin bir sebebi var, olması gereken oluyor, sakin kalmalı ve en az zararla kendimi bu işten kurtarmalıyım'' diye desteklemeye çalıştım. Hayatın sonu değildi ve kendimi iyi hissettiğimde yeniden bebek sahibi olmayı düşünecektim. Kısmet başka türlüymüş benim için farklı oldu, senin de böyle oldu. Kabullenip ne yapacağına karar vermelisin. Mantıklı düşünmelisin. Gebeliği sonlandıracak mısın yoksa böyle devam mı edeceksin buna karar ver. Güçlü ve sakin olmalısın...
Kızlar nasıl lınk atılacagını bılmıyorum ama benım son actıgım konuyu hepınızın okumasını ıstıyorum.Ben 3lu test kotu cıkınca nıfty test yaptırdım.onda da trızomı 18 geldı, bu test kesın dogru deyıp yasal gebelık sonlandırma ıslemlerı ıcın amnıyosenteze yonlendırıldı ve sonuclar temız geldı. 2 ay agladım, sapasaglam bebegıme ve bana ne ezıyetler yaptıklar.2000 tl nıfty test.2000 tl amnıyosentez de cabası.para umrumda degıldı ama neden?? Sımdıkı aklım olsa asla ama asla nıfty test yaptırmazdm.hayatım boyunca boyle uzuntu cekmedım.3 hafta amnıyosentezı umutsuz ve bebegımı alıcaklar dıye bekledım.cunku nıfty test hatalı cıkmaz dendı.
buda maviorkide 34 isimli üyenin mesajı