Preseed kullanan var mı?

Tuma479

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
148
127
33
34
Kızlar Merhaba
Aranızda daha önce preseed kullanmış ya da şu an kullanan var mi?

Bende internetten baktim da baya pahali birsey bir cok hanim da hamile kaldigini yazmis. vallahi ben artik ne yapacagimi şaşirdim ne duyarsam yapar oldum iyice paranoyak oldum yaahu ben boyle degildm ya off Allahim nasip et hayirlisiyla yarabbim yoksa deliricem

Bende internetten baktim da baya pahali birsey bir cok hanim da hamile kaldigini yazmis. vallahi ben artik ne yapacagimi şaşirdim ne duyarsam yapar oldum iyice paranoyak oldum yaahu ben boyle degildm ya off Allahim nasip et hayirlisiyla yarabbim yoksa deliricem
Öyle oluyor canm insanın psikolojisi bozuluyo gittikçe stresten daha beter olmuyo hazır ama bnde asamiyorum takıntı haline geliyo bir sure sonra zaten

Kızlar Merhaba
Aranızda daha önce preseed kullanmış ya da şu an kullanan var mi?
Canim ben bu ay aldim ovulasyon testiyle birlikte kullaniyorum bi kez yakaldim kirmizi cizgiyi o gun jelide kullandim bakalim hayirlisiyla olur insallah

Slm Kızlar bende bu Ay adetime beş gün kala kırmızı çizgiyi gördüm tam olmasada ilk defa kullanacağım ama pek bir işe yarayacağını sanmıyorum ama aynen bende ne görürsem kullanıyorum :) :D

Slm Kızlar bende bu Ay adetime beş gün kala kırmızı çizgiyi gördüm tam olmasada ilk defa kullanacağım ama pek bir işe yarayacağını sanmıyorum ama aynen bende ne görürsem kullanıyorum :) :KK70:
Adete beş gün kala yumurtlama olurmu ki canm

Kızlar bu jeli ilişkiden ne kadar önce kullanmak lazım ??

Ben bu ay ovu testiyle birlikte kullandim. adet günüm geldi bugün yarin olabilirim. olabilirim diyorum çünkü iki gun once erken gebelik testi yaptim negatif çıktı.

Ben bu ay ovu testiyle birlikte kullandim. adet günüm geldi bugün yarin olabilirim. olabilirim diyorum çünkü iki gun once erken gebelik testi yaptim negatif çıktı.
Himm ise yaramadı demk bnde kullanaym diyorm da daha almadm reglm şuan ayın 15i yumurtlma günü bakalimm

Himm ise yaramadı demk bnde kullanaym diyorm da daha almadm reglm şuan ayın 15i yumurtlma günü bakalimm
Ya bende bi anormallik var zaten. bende sonuc gösterse sasirirdim. ☺ bence siz deneyin ama resmi sitesinden almanizi tavsiye ederim.

Back
X