Preseed kullanan var mı?

Ya bende bi anormallik var zaten. bende sonuc gösterse sasirirdim. ☺ bence siz deneyin ama resmi sitesinden almanizi tavsiye ederim.
Canm bnde cesaret edemiyorum spermlere enerji verdiği icn kalitesi dusuk spermide yumurta ya ulaştırabilir diyorlar bu nedenle dusuk yaşadım yazms bir çok kişi bn iki tane dusuk yaşadım zaten 3.den sonra risk biliyorsun ki o yüzden bilemiyorum hala dusunuyorum

Ben kullandim.1 kutuyu bitirdim.ovulasyon testiyle beraber yaklasik 8 gun hergun kullandim 2. Ya da 3. Cizgiye kadar jel kullandim.

Himm ise yaramadı demk bnde kullanaym diyorm da daha almadm reglm şuan ayın 15i yumurtlma günü bakalimm
Selam,
Erken gebelik testini bende 3 gun kala yapmistim negatid cikmisti.Teste cok guvendim adi ustunde erkenden tespit ediyor dedim.Derkeeeen adetim 1 gun gecti tekrar test yaptim pozitif cikti.

Valla bende olacağını hiç sanmıyorum ama testlerin yalancısıyım bende bakalım değerlendirsek ne kaybederiz ki :)
Selam,
Adete 5 gun kala yumurtlama olabilir.Herkesin yumurtlama takvimi ayni olmuyor.Benim ki geriden geliyor mesela.

Himmm.. canım ben bu ay bir gün kullandım ama adet olursam yumurtlama gününde öncesinde ve sonrasında 3 gün kullanacm :)
Size tavsiyem gebelik oldugunda ilk 12 hafta kimseye soylemeyin.Doktorum bana boyle demisti cunku her zaman risk vardir dedi.biz tabi o heyecanla soyledik anne babalara sonu pek hos olmadi.Esinizle yasayin heyecani 3 ay col cabuk geciyor nasil olsa ;) Hem uguru kacmaz nazar degmez.

Size tavsiyem gebelik oldugunda ilk 12 hafta kimseye soylemeyin.Doktorum bana boyle demisti cunku her zaman risk vardir dedi.biz tabi o heyecanla soyledik anne babalara sonu pek hos olmadi.Esinizle yasayin heyecani 3 ay col cabuk geciyor nasil olsa :KK66: Hem uguru kacmaz nazar degmez.
Aynen canm tecrübe edindk o konuda e ay kimseye deneyecem eşim hariç :) 2 düşuk yasadm sonra sorduklarında daha bir moralin bozuluyor suan iğne kullanacm hamile kalirsm kimse farketmzse demeyi dusunmiyorm zatn hele bir olsun da :)

Back
X