Preseed kullanıp düşük yapanlar var mı?

_CandaS_

Çok şükür seni bana verene ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
6.066
72
163
Sabah okuduğum bir yorum üzerinde kafama birşey takıldı.Arkadaş preseed kullanmış ve 8. haftada kalp atımı durmuş.Birkaç tane daha böyle haberler okudum.Ama benim aslınd afikrim şu; bende tesadüfen hamile kalıp kürtaj olmak zorunda kaldım, kalp atışını alamadık.Şimdilerde bu kayıplar önlemez şekilde var dr.lar böyle söylüyor. Bence preseedle ilgisi yok (radyasyon, gdo lu yiyecek vs. daha çok sebep oluyor sanırım) ama yinede bi tahlil edelim istiyorum.Bende bu ay kullanmayı düşünüyorum ve haliyle acaba dedim ??

Preseed kullananlar düşük yaptınız mı? Yaptıysanız ilk düşüğünüz mü 2. yada 3. mü ? Hamileliğiniz devam ediyor mu yada bebeğiniz dünyaya geldi mi?

Lütfen ilgilenirseniz sevinriim, benim gibi acabalı fikirlere yardımcı olacaksınız ....

Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese .....

Son düzenleme:
benim yazımı okuyup mu yazdın bilmiyorum ama, evet ben preseed kullandım ve kalbi 8. haftada durdu. ben preseed in zararlı olduğunu düşünüyorum. benim doktorum doçent ve bir daha kullanma dedi. ben de sağlıkçıyım ve oldukça iyi bir altyapım var. niye kullandın o zaman diye soracaksın tabi: umut dünyası...ama bundan sonra kimsenin canı yansın istemiyorum ben. kullanıp kullanmamak herkesin kendi tercihi. ben çöpe attım bile. bu kadar düşük/kürtaj hikayesi tesadüf değil preseed ile. spermlere enerji veriyor diye açıklıyorlar etki mekanizmasını. ama belli ki sağlıksız spermlere de enerji veriyor, seçici olarak değil. sonuçta her düşük veya kürtaj anne olma ihtimalini azaltıyor niye böyel acı bir tecrübe yaşansın ki?

Kızlar benim kafam karıştı bu ay bende kullanmayı düşünüyordum hiç düşüğümolmadı daha gebe kalamadım işte ama umut dünyası bi denemek istiyorum napsam ki acaba kullansammı kafam karıştı:ss:26:

benim yazımı okuyup mu yazdın bilmiyorum ama, evet ben preseed kullandım ve kalbi 8. haftada durdu. ben preseed in zararlı olduğunu düşünüyorum. benim doktorum doçent ve bir daha kullanma dedi. ben de sağlıkçıyım ve oldukça iyi bir altyapım var. niye kullandın o zaman diye soracaksın tabi: umut dünyası...ama bundan sonra kimsenin canı yansın istemiyorum ben. kullanıp kullanmamak herkesin kendi tercihi. ben çöpe attım bile. bu kadar düşük/kürtaj hikayesi tesadüf değil preseed ile. spermlere enerji veriyor diye açıklıyorlar etki mekanizmasını. ama belli ki sağlıksız spermlere de enerji veriyor, seçici olarak değil. sonuçta her düşük veya kürtaj anne olma ihtimalini azaltıyor niye böyel acı bir tecrübe yaşansın ki?
evet canım senin olayından sonra kafam karıştı.Bilmiyroum haklıda olabilrisin ama bende özellikle şunda takılı kaldım, eğerki doğal yolla hamile kalsaydında (ve ilk gebelikse düşük riski yüksek olacaktı) bu da olabilirdi, bilmiyorum belkide bizimde ilk tecrübemiz hüsran olduğu için böyle düşünüyorum.Ama çok tedirgin olduğum.Topkten bir arkadaş ilk dnemede hamile kaldı ve :nazar: 12. aftası bitti.Yani anlayamadım ya kötü tesadüfler, ya da gerçek...

Yalnız bişey sormak istiyorum sana, sağlıkçıymışsın ve bunu bizden çok daha rahat öğrenebilrisin.İçeriğindeki maddeler gebeliğe zarar veriyor mu? Dç. dr. bunu araştırarak mı dedi ? merak ettim bu benim için önemli ....
Kızlar benim kafam karıştı bu ay bende kullanmayı düşünüyordum hiç düşüğümolmadı daha gebe kalamadım işte ama umut dünyası bi denemek istiyorum napsam ki acaba kullansammı kafam karıştı:ss:26:

Bende çok takıldım.Napacağımı bilemedim.Biz eşimle sürekli beraber değiliz zaten.Bu ay 10 gün birlikte olacakk preseedi de deneyecekti.Çokta umutlu değildim ama şimdi korktum yani :(

Son düzenleme:
evet canım senin olayından sonra kafam karıştı.Bilmiyroum haklıda olabilrisin ama bende özellikle şunda takılı kaldım, eğerki doğal yolla hamile kalsaydında (ve ilk gebelikse düşük riski yüksek olacaktı) bu da olabilirdi, bilmiyorum belkide bizimde ilk tecrübemiz hüsran olduğu için böyle düşünüyorum.Ama çok tedirgin olduğum.Topkten bir arkadaş ilk dnemede hamile kaldı ve :nazar: 12. aftası bitti.Yani anlayamadım ya kötü tesadüfler, ya da gerçek...

Yalnız bişey sormak istiyorum sana, sağlıkçıymışsın ve bunu bizden çok daha rahat öğrenebilrisin.İçeriğindeki maddeler gebeliğe zarar veriyor mu? Dç. dr. bunu araştırarak mı dedi ? merak ettim bu benim için önemli ....

Bende çok takıldım.Napacağımı bilemedim.Biz eşimle sürekli beraber değiliz zaten.Bu ay 10 gün birlikte olacakk preseedi de deneyecekti.Çokta umutlu değildim ama şimdi korktum yani :(

ben de bebeğimi aldırmaya gidince :((( sorucam tabi sizinle de paylaşırım. dün doktorun dediklerinden hiçbişi anlamadım zaten. koptum dünyadan :( ama bunu düzgün olarak kimsenin yanıtlayabileceğini düşünmüyorum. bunun için çok detaylı klinik araştırmaların yapılması gerekiyor. bir iki makale yazıp internet sitesine koymakla olmuyor ki... bizim üzerimizde deneniyor işte :(

bende pre-seed kullandim ay hamile kaldim düsük yaptim 10.haftada kalbi durdu bebegimin bunlan alakasi varmi bilmiom ama bi kac yerde bende okudum cöpe attim daha kullanmam :14::14::14:
bence doktora sorun ondan sonra kullanin eger cok yararli bisey olsaydi her hamile kalamayan kullanirdi bilemiyom...

bende 2 kere hamile kaldım ikisindede kürtaj oldum ikisindede preseedle hamile kaldım bende açıkçası bir daha kullanamyı düşünmüyorum

Saçok önemli okuduğum bir yorum üzerinde kafama birşey takıldı.Arkadaş preseed kullanmış ve 8. haftada kalp atımı durmuş.Birkaç tane daha böyle haberler okudum.Ama benim aslınd afikrim şu; bende tesadüfen hamile kalıp kürtaj olmak zorunda kaldım, kalp atışını alamadık.Şimdilerde bu kayıplar önlemez şekilde var dr.lar böyle söylüyor. Bence preseedle ilgisi yok (radyasyon, gdo lu yiyecek vs. daha çok sebep oluyor sanırım) ama yinede bi tahlil edelim istiyorum.Bende bu ay kullanmayı düşünüyorum ve haliyle acaba dedim ??

Preseed kullananlar düşük yaptınız mı? Yaptıysanız ilk düşüğünüz mü 2. yada 3. mü ? Hamileliğiniz devam ediyor mu yada bebeğiniz dünyaya geldi mi?

Lütfen ilgilenirseniz sevinriim, benim gibi acabalı fikirlere yardımcı olacaksınız ....

Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese .....
Merhaba preseed kullanarak mi hamile kaldiniz acaba cok önemli cevabiniz

Back
X