preseed ve ovulasyon testi kullananlar

zeytin85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
159
108
73
arkadaşlar merhaba internet üzerinden laboquick ovulasyon testi ve preseed jel siparişi verdim.bu at kısmetse deneyeceğim.çok heyecanlıyım bu şekilde hamile kalanlar varsa bana umut olabilirmisiniz.ayrıca önereceğiniz bir taktik varmı bu ürünleri kullanırken?daha önce hiç kullanmadım.şimdiden teşekkürler.

canım bende ovulasyon kullanıyorum...iyi ki almışım çünkü şimdiye kadar hep 28 gün de bir adet gördüğüm için en çok 14.ve 15.günlere yoğunlaşıyordum...bu ay test sayesinde 12.gün de yumurtanın çatladığını gördüm bakalım artık bat.11 ekim...benim bildiğim şunlar canım,gündüz saat 2 ile 5 arası ovulasyon testi yap ovulasyon testi yapmadan önce 4 saat sıvı tüketme daha sağlıklı sonuç alman için... t çizgisi c çizgisi ile aynı renk ya da daha koyu renk olduğu zaman yumurtan 24-36 saat içinde çatlayacak demek oluyor o günü değerlendirin yani çalışma yapın eğer eşinde bir sorun yoksa morfolojisinde o zaman ertesi gün de çalışma yapın morfoloji sorunu olanlar için bi gün ara ile çalışma yapmak daha sağlıklı oluyormuş canım...

Slm cnm ben 30 gunde bir regl oluyorum.bugün adet döngümn 22. Günü öylesine ovulasyon test yaptım foto bu sence ne anlama geliyor??

Eklentiler

• $image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 859
Slm cnm ben 30 gunde bir regl oluyorum.bugün adet döngümn 22. Günü öylesine ovulasyon test yaptım foto bu sence ne anlama geliyor??

tatlım 30 günde bir adet oluyorsan 16.gün falan yumurtluyorsun demek bu ovulasyon testin negatif gözüküyor çoktan yumurtladın galiba canım.

BENDE BU AY KULLANDIM 2 DEFA YUMURTLAMA GÜNÜMDE BAKALIM ADET OLMAMAM DAHA VAR HEYECANLA BEKLİYORUM CANIM OLURSA YAZARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…