Previayi bitirenler

Canım ben de onu demek istiyorum. Hepiniz çok yorgunsunuz. Zaten uykusuzluğa, hastalıklara, kusmuklara, hayat gailesine anca tahammül edebiliyorsunuz. Demekki küçük yanlış anlaşılmalarda da toleransımız kalmıyor. Bebişler biraz büyüsün, siz de rahatlayın eskisi gibi oluruz inşallah:34::34: hem daha bana destek olacaksınıııız:19:
Ama sen yine de vakit bulabilirsen gel diğer tarafa da.. :34:
Hepiniz iyi olun inşallah:16::16::16:

sen hep aklımdasın canım.inşaALLAH destek oluruz.

Kızlar aylar önce pepuke ile aramızda olan yanlış anlama şimdi sizin aranızda olmuş. Çok üzüldüm:50::50::50: ama inanın bunlar hormonlarınızdan ve çok yoruluyor olmanızdan. keşke elimden bir şey gelse....

Canım benim kimseyle sorunum yok olmadida olamazda...
Zaten dedigim gibi bazi konularda yanlış anlaşılma vat biri dışında...

Oda bi başkasina söylermiş gibi bana söylediği sözler.. zaten olayın başlangicida o bende burda yaren onlari sorunca sanırım ogün odusuncemi burda dile getirdim... Zaten ordan bakarsan burdaki bana yazılan mesajla karşıladtirirsan aslında öyle düşünmekle nekadar haklı olduğumu anlarsın...

Ben hakkının hakkını verdim vicdanım rahat ... Ben vakitsizlikten kaçırmışim messjlari çünkü okadar doluluk varki başlık ona yapılan yorumlar derken için
den çıkamıyorum..

Asud la bi kaç mesajlasmamda espirili şekilde alarm çaldı acil çıkış diye çıktım çoğu kez...

Çünkü çok zor uykuya dalan hatta gündüz uyumayan bir bebeğim var...

Ve onu uyutmayi başarabilirsem sırada oyun oynamadan yatmicam diye direnen abisi var...
Haklı çocuk bütün gün evdeyiz okula gitse vs neysede. Sürekli şikayet halinde anne bu hiç durmuyor sen benle ilgilenmiyorsun diye...

Malesef ben gece çocukları uyutup pc ye çok nadir oturuyorum.. eşim işten çok geç geliyor busefer o basliyor yat diye...

Benim kimse kadar vaktim olmuyor.. ha burda olsalar arada derede yazarım ilgilenirim.. burda mesajlar kaynamiyor genelde arada...

Hiç hayatım boyunca biyle bi duruma düşmedim hic kimseyle kavga etmedim hiç kimseden hakaret isitmedim..

Inan ilkez başıma böyle bir olay geliyor..
Hayretler içinde okudum mesajın içeriğini suçlamalari degilde yazis tarzını saldırır gibi...
Malesef öyle klavyeyle birine bisey yazıp enter' a basıp yollamak çok kolay bukadar asagalayici kırıcı kucumser tavırda yazmaya gerek yoktu..
Oysa ben medeni insanlar olduğumuzu düşünüyordum...
Genelde insanlarda bi tahammülsuzluk durumu var en ufak bir açık aranıyor ... Bende aramaya kalksam çok sey bulurum....

Su dakikadan sonra bu olay düzelmez çünkü en son söylenecek söz en başta söylendi burdan ilerisi yok..
Zaten benden rahatsızlarmis ben yokum artık rahattırlar eminimki...

Bundan sonra Herkez kendi yoluna gider.. biri bizi onemser gelirse başımızın üstünde herzaman yeri var gelneyeninde canı sağolsun...

boşver sanaldaki gerginliklerle de uğraşma vaktim yok.hayatım fazlasıyla yorucu zaten.

Canım zaten bende yoruldum çok uzadı uzadıkça sıkılıyorum.. birde surekli kendimi anlatmaya çabaliyorum..
Kimsenin hakkını yiyemem burada çok derdimi dinlediiniz hepiniz bende keza ama ben hiç rahatsız olmadim demekki olanlar olmuş...
Ama bunu söylemenin yolu bu olmamaliydi kac yasinda insanlariz hepimiz...
Ben alttan aldıkça tamam yanlış anlaşılma var haklısınız dedikçe üstüme cullanildiki..

Bu olay bukadar büyümezdi buralara gelmezdi valla millete alay konusuda olduk iyimi.. okuyup okuyup bitaraflsriyla gülüyirlardir halimize..

Hem grup açanlarin hali ortada diğer gurupta yemiş birbirini...
Demekki burası daha iyiymiş doğru bildiğinden şasmicaksin...

Canım ben de onu demek istiyorum. Hepiniz çok yorgunsunuz. Zaten uykusuzluğa, hastalıklara, kusmuklara, hayat gailesine anca tahammül edebiliyorsunuz. Demekki küçük yanlış anlaşılmalarda da toleransımız kalmıyor. Bebişler biraz büyüsün, siz de rahatlayın eskisi gibi oluruz inşallah:34::34: hem daha bana destek olacaksınıııız:19:
Ama sen yine de vakit bulabilirsen gel diğer tarafa da.. :34:
Hepiniz iyi olun inşallah:16::16::16:

Canım takke düştü kel göründü..
Artik eskisi gibi olamayız..
Birtek pepuke ılımlı yaklaşıti sonradan durumu anlayınca...
Anlayana anlattım anlamayanlada işim olmaz...
Hele o üslupta konuşan biriykmke asla olmaz..

Ben pepukeye ozelden yazdım teşekkür ettim helal et hakkını dedim... Bunu ozelden yazmamın sebebide konu kapansin buyumesin dallanmasin budaklanmasindi...
Arkami bi dondüm kabak gibi facem ortalık yerde adım soyadım kayış koptu kan bende.. zaten mesajdaji hakarete bile takilnadim onun öyle demesiyle ima etmesiyle ben oyle biri olmam Herkez düşündüğünü yazar üslubuylada kişiliğini ortaya koyar...

Malesef başta dediğim gibi takke düştü kel göründü...

Sen eğerki sıkılır dertkesmek istersen herzaman burdayız bunu daha öncede belirttim gel anlat dinlerim başımla beraber...

Lütfen artık konuyu kapatın, uzadıkça daha da kırılacaksınız, ayrıca rica ediyorum kk dışındaki sosyal ağları burada dile getirmeyiniz, yasaktır...

Canım takke düştü kel göründü..
Artik eskisi gibi olamayız..
Birtek pepuke ılımlı yaklaşıti sonradan durumu anlayınca...
Anlayana anlattım anlamayanlada işim olmaz...
Hele o üslupta konuşan biriykmke asla olmaz..

Ben pepukeye ozelden yazdım teşekkür ettim helal et hakkını dedim... Bunu ozelden yazmamın sebebide konu kapansin buyumesin dallanmasin budaklanmasindi...
Arkami bi dondüm kabak gibi facem ortalık yerde adım soyadım kayış koptu kan bende.. zaten mesajdaji hakarete bile takilnadim onun öyle demesiyle ima etmesiyle ben oyle biri olmam Herkez düşündüğünü yazar üslubuylada kişiliğini ortaya koyar...

Malesef başta dediğim gibi takke düştü kel göründü...

Sen eğerki sıkılır dertkesmek istersen herzaman burdayız bunu daha öncede belirttim gel anlat dinlerim başımla beraber...

Teşekkür ederim canım. Ben previayı yenemediğimden ona yenilediğimden baştan beri buraya gelmiyordum biliyorsun. Previalılarda görüşürüz inşallah canım..
ama Yine diyorum yanlış anlaşılma var bence. Çok üzüldüm böyle olmasına:50:

Teşekkür ederim canım. Ben previayı yenemediğimden ona yenilediğimden baştan beri buraya gelmiyordum biliyorsun. Previalılarda görüşürüz inşallah canım..
ama Yine diyorum yanlış anlaşılma var bence. Çok üzüldüm böyle olmasına:50:

yok canım ya zaten diğer tarafada giriyoruz burada kimse yok buraya zaten bizde yazmıca daha ...

burda yanlış anlaşılma var ama doğruyu anlamak isteyen görmek isteyen bi taraf yok...
bide uslupta sorun var canım hepsi aşılır ama bu uslup meselesi aşılamaz.

ben herzaman birine bişey söylemeden önce 40 kere nasıl ve neşekilde söylemem gerektiğini düşünürüm kırmadan incitmeden vs.. en basitleştirilmiş haliyle söylerim yada söylemeye çalışırım..

zaten kolay olanı esip gürlemektir bende estim gürledim bak ne geçti elime hiç .. tatminmi oldum jayır... ama tatmin olabiliyor insnalar demekki oda yapı meselesi...

burda mevzunun buralara gelmesinden dolayı hem utanç duyuyorum hemde aşırı derecede rahatsızım inanki...
diğer previa plesenta topic inde olucam her zaman dediğim gibi herşeyi yaz çekinmeden herzaman elimizden bişey gelirse yapmaya hazırız ...

Lütfen artık konuyu kapatın, uzadıkça daha da kırılacaksınız, ayrıca rica ediyorum kk dışındaki sosyal ağları burada dile getirmeyiniz, yasaktır...

çok haklısınız kusura bakmayın .. kapatmaya çalıştıkça konu daha çok uzadı gitti... bende budurumdan kendim adına çok rahatsızım...

Ben buraya yardim almak icin gelmistim ama
Diger topici tek tek 6 gundr okudum cok uzgunum hicbirinize ulasamiyorum 34 gubdur kanamaliyim hep 4 kerede kan bosalmasi yasadim yol yordam soracaktim cok uzuldum

Back
X