- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
Kızlar ben emziriyorum zorlu bir gebelik sürecim yeni bitti doktorumda sağlık açısından 3 yıl sonra diğer gebelik demişti ki ben 3 yıl sonra dahi düşünmezdim belki 10 yil sonra oda bebekleri çok sevdiğimden ..çok acılar çekiyorum hamileyken vücudum kaldırmıyor neyse işte...ya prezarvatif yırtıldı anlamadım ya nasıl yırtılır ...hap kullan diyenlere doktorum izin vermedi sağlık sorunlarım nedeniyle bu yüzden eşim korunuyordu zaten ..ne yapicam ben bilmiyorum kendimi telaş ettirmedim . Ama bugün 3. Gün hafiften tirsmaya başladım işe girmek istiyorum bebeğimi büyütüp eşimin keyfini çıkarmak istiyorum vs ... Ama olursada aldiramam onun günahına giremem yalnız vücudum kaldırmaya bilir bu sefer hastaneden ölüm çıkar galiba , bir yandan saçmalama diyorum kendine tevekkül et ne zaman Rabbin seni yalnız bıraktı her zaman bir çıkış yolu oldu . Rızık için telaslanma diyorum bir yol bulunur tevekkül et diyorum ama hamileysem ailem çok üstüme gelir...neyse onlara söylemem zaten ..neyse işte kızlar bugün 3. Gün hafif midem bulanıyor psikolojik olabilir tabiki ..test yaptiricam adet günüm gelince lakin şunu merak ediyorum ilişki sonrası belirti hissedenler oldumu ...kötü yorumlarda bulunmazsaniz sevinirim