- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.433
- 683
- Konu Sahibi halacocuksun
Her yırtılma konusunda yazıyorum en son başıma gelecek diyeceğim ama yine yazacağım. Şunu nasıl yırtabiliyorsunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zamndır emzjriyorsun... 1 2 hafta emzirmeden idare eder bebek dersen ertesi gün hapı al 5 güne kadar alabirliyorsun hapı yanlış bilmiyorsam.. emzirmeyeceğim o 1 2 hafta süreçte suTu sahip dökersin ki kesilmesinKızlar ben emziriyorum zorlu bir gebelik sürecim yeni bitti doktorumda sağlık açısından 3 yıl sonra diğer gebelik demişti ki ben 3 yıl sonra dahi düşünmezdim belki 10 yil sonra oda bebekleri çok sevdiğimden ..çok acılar çekiyorum hamileyken vücudum kaldırmıyor neyse işte...ya prezarvatif yırtıldı anlamadım ya nasıl yırtılır ...hap kullan diyenlere doktorum izin vermedi sağlık sorunlarım nedeniyle bu yüzden eşim korunuyordu zaten ..ne yapicam ben bilmiyorum kendimi telaş ettirmedim . Ama bugün 3. Gün hafiften tirsmaya başladım işe girmek istiyorum bebeğimi büyütüp eşimin keyfini çıkarmak istiyorum vs ... Ama olursada aldiramam onun günahına giremem yalnız vücudum kaldırmaya bilir bu sefer hastaneden ölüm çıkar galiba , bir yandan saçmalama diyorum kendine tevekkül et ne zaman Rabbin seni yalnız bıraktı her zaman bir çıkış yolu oldu . Rızık için telaslanma diyorum bir yol bulunur tevekkül et diyorum ama hamileysem ailem çok üstüme gelir...neyse onlara söylemem zaten ..neyse işte kızlar bugün 3. Gün hafif midem bulanıyor psikolojik olabilir tabiki ..test yaptiricam adet günüm gelince lakin şunu merak ediyorum ilişki sonrası belirti hissedenler oldumu ...kötü yorumlarda bulunmazsaniz sevinirim
Takarken ucunda hava kalıyor düzgün takamıyolar sonra patlıyorHer yırtılma konusunda yazıyorum en son başıma gelecek diyeceğim ama yine yazacağım. Şunu nasıl yırtabiliyorsunuz?![]()
Kullanma kılavuzu da çıkıyor her paketten aslında hem de çizimli falan.Takarken ucunda hava kalıyor düzgün takamıyolar sonra patlıyor
Biz yeterince haşin sevişmiyoruz demek ki.Her yırtılma konusunda yazıyorum en son başıma gelecek diyeceğim ama yine yazacağım. Şunu nasıl yırtabiliyorsunuz?![]()
Kızlar ben emziriyorum zorlu bir gebelik sürecim yeni bitti doktorumda sağlık açısından 3 yıl sonra diğer gebelik demişti ki ben 3 yıl sonra dahi düşünmezdim belki 10 yil sonra oda bebekleri çok sevdiğimden ..çok acılar çekiyorum hamileyken vücudum kaldırmıyor neyse işte...ya prezarvatif yırtıldı anlamadım ya nasıl yırtılır ...hap kullan diyenlere doktorum izin vermedi sağlık sorunlarım nedeniyle bu yüzden eşim korunuyordu zaten ..ne yapicam ben bilmiyorum kendimi telaş ettirmedim . Ama bugün 3. Gün hafiften tirsmaya başladım işe girmek istiyorum bebeğimi büyütüp eşimin keyfini çıkarmak istiyorum vs ... Ama olursada aldiramam onun günahına giremem yalnız vücudum kaldırmaya bilir bu sefer hastaneden ölüm çıkar galiba , bir yandan saçmalama diyorum kendine tevekkül et ne zaman Rabbin seni yalnız bıraktı her zaman bir çıkış yolu oldu . Rızık için telaslanma diyorum bir yol bulunur tevekkül et diyorum ama hamileysem ailem çok üstüme gelir...neyse onlara söylemem zaten ..neyse işte kızlar bugün 3. Gün hafif midem bulanıyor psikolojik olabilir tabiki ..test yaptiricam adet günüm gelince lakin şunu merak ediyorum ilişki sonrası belirti hissedenler oldumu ...kötü yorumlarda bulunmazsaniz sevinirim
En son 25 ocakta son adet günüm ve hep aynı zamanda olurum şaşmaz genelde internetten baktım 3 günle yirtiyorum galiba 14 Şubat'ta olay oldu3. günde mide bulanmaz ama... zaten yumurtlama dönemine denk gelmesi lazım, spermle yumurtanın kaliteli bir bir leşme yaşaması lazım vs vs... olmaz değil ama çok düşük ihtimaller. ne yazık ki kesin deme şansı yok kimsenin ama yumurtlama döneminde misiniz, en son ne zaman adet oldunuz ve ne sıklıkta oluyosunuz bunlara göre bi hesap yapınca daha net sonuç alabilirsiniz
Bende anlamadım öyle haşin olunduğu yazmış bazıları alakası yok galiba gergin takılmasıyla ilgili bir durum öğrenmiş oldum malesef .Her yırtılma konusunda yazıyorum en son başıma gelecek diyeceğim ama yine yazacağım. Şunu nasıl yırtabiliyorsunuz?![]()
tamam korkmayın o zaman bir hafta sonra belli olacak... o zaman da burdan müjdeli haberi vermeyi unutmayın ama =))En son 25 ocakta son adet günüm ve hep aynı zamanda olurum şaşmaz genelde internetten baktım 3 günle yirtiyorum galiba 14 Şubat'ta olay oldu