Prezarvatif yırtıldı

3 günde once birlikte oldunuz anladığım kadarıyla. 3 günle de yumurtlama dönemini yırttım demişsiniz, ilişkiden 3 gün önce miydi? Değilse şimdi yumurtlama döneminiz olmasi lazım o bulantilar ondan olabilir. Benim mesela inanılmaz belim ve karnım ağrıyor. Bel ağrım için doktora bile gittim. Sonra regl için bir uygulama indirince fark ettim hep o günlerde ağrıyor. Ayrıca 3 günde mide bulanmaz asla, anksiyete yapmışsınız midenize vurmuş

Doktorunuza sorsaydınız keşke böyle bir şey oldu hap kullanmam mı daha tehlikeli yoksa şu dönemde hamile kalmam mı diye? Belki hap kullanmanı daha uygun bulurdu. Niye hiç doktorunuza sormadınız anlamadım

Kızlar ben emziriyorum zorlu bir gebelik sürecim yeni bitti doktorumda sağlık açısından 3 yıl sonra diğer gebelik demişti ki ben 3 yıl sonra dahi düşünmezdim belki 10 yil sonra oda bebekleri çok sevdiğimden ..çok acılar çekiyorum hamileyken vücudum kaldırmıyor neyse işte...ya prezarvatif yırtıldı anlamadım ya nasıl yırtılır ...hap kullan diyenlere doktorum izin vermedi sağlık sorunlarım nedeniyle bu yüzden eşim korunuyordu zaten ..ne yapicam ben bilmiyorum kendimi telaş ettirmedim . Ama bugün 3. Gün hafiften tirsmaya başladım işe girmek istiyorum bebeğimi büyütüp eşimin keyfini çıkarmak istiyorum vs ... Ama olursada aldiramam onun günahına giremem yalnız vücudum kaldırmaya bilir bu sefer hastaneden ölüm çıkar galiba , bir yandan saçmalama diyorum kendine tevekkül et ne zaman Rabbin seni yalnız bıraktı her zaman bir çıkış yolu oldu . Rızık için telaslanma diyorum bir yol bulunur tevekkül et diyorum ama hamileysem ailem çok üstüme gelir...neyse onlara söylemem zaten ..neyse işte kızlar bugün 3. Gün hafif midem bulanıyor psikolojik olabilir tabiki ..test yaptiricam adet günüm gelince lakin şunu merak ediyorum ilişki sonrası belirti hissedenler oldumu ...kötü yorumlarda bulunmazsaniz sevinirim
Ne zamndır emzjriyorsun... 1 2 hafta emzirmeden idare eder bebek dersen ertesi gün hapı al 5 güne kadar alabirliyorsun hapı yanlış bilmiyorsam.. emzirmeyeceğim o 1 2 hafta süreçte suTu sahip dökersin ki kesilmesin

Daha önce bir hamilelik geçirmiş biri olarak 3. Gün mide bulantısının olmayacağını bilmeniz lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun hamile kalacağınızı düşünmüyorum ben. Adet günü gelince belli olur. Boşuna stres yapmayın olan olmuş sütünüz kesilir Allah korusun. Hem hamile kalsanız ailenize ne

Hamile kaldiysaniz masallah yabi, biz 2. Bebegimizi istiyiruz, 2 aydir beklenti icinde oldugumdan ilk ay adetim 15 gun gecikti, bubayda 15 gun gecikti ama ne kan testinde ne de gebelik testinde bir sey cikiyir, bende kolay hamile kalamiyorum malesef,yirtilmis prezervatiften hamile hkalmak ta uzun dilini uzatip avini agzina atan kurbaga gibi ne bileyim:emir_bebek:

Doktorunuza danışıp bakırlı spiral taktırabilirsiniz içinde hormon olmadığı için hap kullanamasanız bile bakırlı spiral uygun olabilir.Eğer hamilelikten şüphelendiğiniz ilişkiden hemen sonra birkaç gün içinde taktırırsanız gebelik varsa onu da önler.Bugun 3.günmüş hemen gidip bir kadın doğum uzmanıyla görüşebilirsiniz.Tabi devlette randevu bulmak zor olur ama belki özelde vardır

Kızlar ben emziriyorum zorlu bir gebelik sürecim yeni bitti doktorumda sağlık açısından 3 yıl sonra diğer gebelik demişti ki ben 3 yıl sonra dahi düşünmezdim belki 10 yil sonra oda bebekleri çok sevdiğimden ..çok acılar çekiyorum hamileyken vücudum kaldırmıyor neyse işte...ya prezarvatif yırtıldı anlamadım ya nasıl yırtılır ...hap kullan diyenlere doktorum izin vermedi sağlık sorunlarım nedeniyle bu yüzden eşim korunuyordu zaten ..ne yapicam ben bilmiyorum kendimi telaş ettirmedim . Ama bugün 3. Gün hafiften tirsmaya başladım işe girmek istiyorum bebeğimi büyütüp eşimin keyfini çıkarmak istiyorum vs ... Ama olursada aldiramam onun günahına giremem yalnız vücudum kaldırmaya bilir bu sefer hastaneden ölüm çıkar galiba , bir yandan saçmalama diyorum kendine tevekkül et ne zaman Rabbin seni yalnız bıraktı her zaman bir çıkış yolu oldu . Rızık için telaslanma diyorum bir yol bulunur tevekkül et diyorum ama hamileysem ailem çok üstüme gelir...neyse onlara söylemem zaten ..neyse işte kızlar bugün 3. Gün hafif midem bulanıyor psikolojik olabilir tabiki ..test yaptiricam adet günüm gelince lakin şunu merak ediyorum ilişki sonrası belirti hissedenler oldumu ...kötü yorumlarda bulunmazsaniz sevinirim

Allah korusun ama olasi bir gebelikte hastaneden ölünüzün cikmasi gibi buyuk bir risk grubundaysaniz aldirabilirsiniz. Burda günah mi degil mi dusuncesi yersiz.

Yumurtlama gununde miydiniz, insallah hamile degilsinizdir.

3. günde mide bulanmaz ama... zaten yumurtlama dönemine denk gelmesi lazım, spermle yumurtanın kaliteli bir bir leşme yaşaması lazım vs vs... olmaz değil ama çok düşük ihtimaller. ne yazık ki kesin deme şansı yok kimsenin ama yumurtlama döneminde misiniz, en son ne zaman adet oldunuz ve ne sıklıkta oluyosunuz bunlara göre bi hesap yapınca daha net sonuç alabilirsiniz
En son 25 ocakta son adet günüm ve hep aynı zamanda olurum şaşmaz genelde internetten baktım 3 günle yirtiyorum galiba 14 Şubat'ta olay oldu

Her yırtılma konusunda yazıyorum en son başıma gelecek diyeceğim ama yine yazacağım. Şunu nasıl yırtabiliyorsunuz?🤷🏼‍♀️
Bende anlamadım öyle haşin olunduğu yazmış bazıları alakası yok galiba gergin takılmasıyla ilgili bir durum öğrenmiş oldum malesef .

En son 25 ocakta son adet günüm ve hep aynı zamanda olurum şaşmaz genelde internetten baktım 3 günle yirtiyorum galiba 14 Şubat'ta olay oldu
tamam korkmayın o zaman bir hafta sonra belli olacak... o zaman da burdan müjdeli haberi vermeyi unutmayın ama =))

"silifke'nin yoğurdu, ah seni kimler doğurdu. seni doğuran ana, bal ilen mi yoğurdu" :halay::-)

Prezervatifinizi cimrilik edip bimden mi aldınız acaba haaha şaka şaka bundan sonra iki tane üst üste takarsanız daha garanti olur 🤪

Back
X