Prezerv. Hamile kalan varmı

nilsu78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
91
2
0
Diğer
[sıze="2"][/sıze] arkadaslar hamile kalmak istiyorum ama eşim 2. Cocuk istemiyor ve korunuyor bense belki hamile kalırıım umuduyla yasıyorum.....prezev. Ragmen hamile kalan varmı?

Benim arkadaşım kaldı canım ama yırtılma olmuş prezarvatifte sonradan farketmişler nasılsa olmaz demişler hamile kalınca çok şaşırmıştı sempatiksalakcinniama 3 ay sonra kaybetti bebeğini....2. çocukları olacaktı onunda nasip olmadı ...aradan 1 yıl geçti 2. Bebekleri yolda yine....
Eşin istemiyosa bence iyi düşün riskli olmasın evliliğin için ...tek taraflı karar verilecek bişey değil sonuçta ...hayırlısı olsuna.s.

canım dogru söylüyorsun bende spirsl verdı spiral kaymıs hamile kaldım bebegim 10 haftalıkken gelişmedigi için kürtaj oldum.eşim 2. Bebege sıcak bakmıyordu ama kabullenmişti
korunmasına ragmen hamile kalırsam yine kabullenir banada tepki gösteremez kotunuyordun ne yapabilirim derim ama umarım benimkide yırtılırda kalırım.....ne yapıyım cok istiyorum eşimin istememesine ragman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…